Geïntegreerde betaling opnemen in je Wordpress.org-site

Eventbrite Logo

Geactualiseerd door Antwonne D.

Dankzij onze nieuwe geïntegreerde betaling kunnen mensen tickets kopen zonder jouw website te verlaten. Dit versterkt de band tussen bezoekers en je merk en maakt registratie gemakkelijker. Genereer eerst je ingesloten code op Eventbrite. Volg daarna deze stapsgewijze handleiding om geïntegreerde betaling in te stellen op WordPress.org. Zorg dat je jouw WordPress.org-pagina en geïntegreerde betaling van tevoren bekijkt en test voordat je deze publiceert.

TIP: Voor onze nieuwe geïntegreerde betaling moet je website een HTTPS-certificaat hebben. eblink{Meer informatie=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=41024}.

TIP VOOR EXPERTS: Weet je niet zeker welke website-integratie je moet hebben? eblink{Kom te weten welke website-integratie de beste is voor jou=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=41026}.

OPMERKING: Sommige Eventbrite-functies diskwalificeren het gebruik van de nieuwe geïntegreerde betaling voor je evenement. eblink{Lees ons probleemoplossingsartikel voor meer informatie=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=41025}.

1. Genereer je ingesloten code.

Om de ingesloten code te krijgen die je aan je website gaat toevoegen, eblink{volg je onze stapsgewijze instructies=>https://www.eventbrite.nl/support/articles/nl_NL/Multi_Group_How_To/eventbrite-tickets-op-je-website-verkopen-met-geintegreerde-betaling#1-4}.

TIP: Houd het browservenster met je ingesloten Eventbrite-code open. Je moet de code kopiëren in stap 11.

2. Ga naar je WordPress.org-account.

Open de website of app van waaruit je jouw WordPress.org-site beheert.

3. Ga naar 'Plugins' en selecteer 'Nieuwe toevoegen'.

In je WordPress.org-omgeving plaats je de muis op 'Plugins' in de zijbalk en klik je op 'Nieuwe toevoegen'.

4. Zoek naar 'Raw HTML'.

Klik onder 'Plugins toevoegen' op de zoekbalk en typ 'Raw HTML'. Druk op Enter op je toetsenbord om te zoeken.

5. Klik op 'Nu installeren' en vervolgens op 'Activeren'.

Klik onder 'Raw HTML' op 'Nu installeren'. Wanneer je Raw HTML hebt geïnstalleerd, klik je op 'Activeren'.

6. Bewerk je WordPress.org-pagina.

Selecteer 'Pagina's' in de zijbalk. Klik in het menu 'Pagina's' op de pagina waarop je betaling wilt integreren.

OPMERKING: Als je onze geïntegreerde betaling aan een specifiek blogbericht wilt toevoegen, ga je naar 'Berichten' in plaats van 'Pagina's'. Klik in het menu 'Berichten' op het bericht met de geïntegreerde betaling.

7. Klik op 'Tekst'.

Klik op de pagina Bewerken op 'Tekst'. Je zult zien dat de teksteditor nu de HTML-code voor je pagina bevat.

8. Klik op 'Wijzigingen bekijken'.

Klik op 'Wijzigingen bekijken' om een voorbeeld van je WordPress.org-pagina te zien.

OPMERKING: Klik op 'Wijzigingen bekijken' om een voorbeeld van je WordPress.org-pagina te zien.

9. Bepaal waar je geïntegreerde betaling wilt toevoegen.

Kies de alinea waaronder je de geïntegreerde betaling wilt invoegen. Selecteer en kopieer het laatste woord van de alinea.

VOORBEELD: John voegt geïntegreerde betaling toe onder de alinea die eindigt met het woord 'rain'.

10. Zoek je trefwoord op de pagina 'Bewerken'.

Ga terug naar de pagina Bewerken en zoek je trefwoord op.

TIP: Om een zoekbalk te openen van waaruit je snel kunt zoeken, druk je op een pc op 'Ctrl+F' en op een Mac op 'cmd+F'. eblink{Meer informatie=>https://www.wikihow.com/Search-for-a-Word-on-a-Webpage}.

11. Kopieer en plak de ingesloten code.

Ga terug naar de Eventbrite-pagina voor geïntegreerde betaling en kopieer de ingesloten code. Ga terug naar WordPress.org en plak de ingesloten code na de eindtag van de alinea met je trefwoord.

TIP: Je herkent een eindtag (ook wel afsluittag genoemd) doorgaans aan de '/' in de tag. eblink{Meer informatie=>https://www.w3schools.com/html/html_elements.asp}.

12. Typ '[raw]' voor de ingesloten code en '[/raw]' achter de code.

Typ '[raw]' voor de ingesloten code en '[/raw]' achter de code. Hiermee voorkom je dat WordPress.org de code automatisch formatteert.

13. Bekijk een voorbeeld van je WordPress.org-pagina.

Klik op 'Wijzigingen bekijken' om te zien hoe je geïntegreerde betaling voor potentiële bezoekers wordt weergegeven. Als deze zich op de verkeerde plaats bevindt, ga je terug naar de pagina 'Bewerken' en verplaats je de ingesloten code.

TIP: Als je deze WordPress.org-pagina nog niet eerder hebt gepubliceerd, zie je 'Voorbeeld' in plaats van 'Wijzigingen bekijken'.

OPMERKING: De knop- en ticketpaginaversies van geïntegreerde betaling zien er elk anders uit.

14. Klik op 'Bijwerken'.

Wanneer je tevreden bent met hoe je nieuwe geïntegreerde betaling eruitziet, klik je op 'Bijwerken'.

TIP: Als je deze WordPress.org-pagina nog niet eerder hebt gepubliceerd, zie je 'Publiceren' in plaats van 'Bijwerken'.

15. Test je geïntegreerde betaling.

Test je website om er zeker van te zijn dat mensen kaartjes kunnen kopen, ongeacht hun browser, apparaat of schermgrootte. eblink{Meer informatie=>https://www.eventbrite.nl/support/articles/nl_NL/Multi_Group_How_To/how-to-sell-eventbrite-tickets-on-your-website-through-an-embedded-checkout#3- 1}.

OPMERKING: Als u een probleem ondervindt met hoe ingesloten checkout-functies of weergaveproblemen optreden, eblink{schakelt u de Gutenberg-editor uit=>https://www.eventbrite.nl/support/articles/nl_NL/Troubleshooting/problemen-met-nieuwe-geintegreerde-betaling-van-eventbrite-oplossen?lg=nl_NL#13}.