Skip Main Navigation

Hoe het distributienetwerk van Eventbrite je helpt meer tickets te verkopen

Evenementorganisators en marketeers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun bereik te vergroten en hun betaalproces te stroomlijnen, kunnen via ons distributienetwerk evenementbewustzijn vergroten en de ticketverkoop verhogen. Eventbrites krachtige netwerk van distributiepartners helpt je jouw bereik te vergroten door evenementen op hun sites te zetten, daar waar je doelgroep al actief is. De meeste van onze partners maken het voor ticketkopers mogelijk tickets te selecteren en kopen zonder hun site te verlaten.

Kom te weten hoe distributie je helpt een breder publiek te bereiken.

De distributiepartners van Eventbrite zetten je evenementen op hun sites en helpen je jouw doelpubliek te bereiken, waar ze het grootste deel van hun tijd online doorbrengen. Onze partners vergroten je bereik door evenementen zichtbaar te maken voor potentiële bezoekers via de apps die al op hun startscherm staan. Of ze nu gewoon door hun Facebook-nieuwsfeed scrollen of muziek streamen via Spotify, bezoekers kunnen Eventbrite-evenementen ontdekken en gemakkelijker tickets kopen via de app zelf. Veel van onze partners bieden een geïntegreerd betaalproces, wat betekent dat bezoekers hun Eventbrite-aankoop rechtstreeks op de site kunnen voltooien. Dit nieuwe ontwerp is ook mobielvriendelijk en er hoeft niets worden geïnstalleerd: zo kunnen ticketkopers hun aankoop rechtstreeks op de site voltooien, welk apparaat ze ook gebruiken. Door de omleiding naar de Eventbrite-ticketpagina weg te nemen, willen we het aantal mensen dat het aankoopproces afbreekt verlagen en conversie verhogen. Zo helpen we onze organisators meer mensen te bereiken en meer tickets te verkopen. Een geïntegreerde betaling verkleint het risico op afleiding en zorgt voor een verkoopconversie met minder stappen dankzij het naadloze afrekenproces. Evenementen die tickets rechtstreeks op de sites van onze partners beschikbaar maken, genereren gemiddeld twee keer zoveel verkochte tickets en registraties dan wanneer bezoekers naar een ticketpagina worden omgeleid.

Maak kennis met onze partners die al voor je werken.

Veel van onze partners promoten en verkopen automatisch tickets voor je evenementen zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Dit zijn enkele van onze partners voor het ontdekken van populaire evenementen en ticketing: • eblink{Spotify=>https://www.spotify.com/} • eblink{Eventful=>http://eventful.com/events} • eblink{Evensi=>https://eventsi.com} • eblink{Songkick=>https://www.songkick.com/}

OPMERKING: De evenementselectie is de keuze van onze partner. eblink{Meer informatie=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=37689}.

Meer informatie over opt-in voor geselecteerde partnerschappen.

Je moet mogelijk actie ondernemen om te zorgen dat je evenementen op bepaalde partnersites komen te staan: • Kom te weten hoe je eblink{jouw Eventbrite-evenement aan Facebook toevoegt en tickets verkoopt=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=3401}. • eblink{Voeg een knop 'Tickets bestellen' aan je Instagram-profiel toe=>https://www.eventbrite.nl/support/articleredirect?anum=41386}. • eblink{Betrek fans van livemuziek met Bandsintown Promotor=>https://promoters.bandsintown.com/}.

Relevante artikelen

Heb je nog steeds vragen? Wij zijn er om je te helpen. Neem contact met ons op.