Free

Multiple Dates

YOU ARE INVITED!

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

COFFEELAB Breda

17 Willemstraat

4811 AJ Breda

Netherlands

View Map

Event description
Een netwerk bijeenkomst waar we praten over de huidige onderwerpen van deze tijd. Ontmoet gelijkgestemden in de beste co-working van Breda!

About this event

Wij verwelkomen je met een gratis drankje om de sfeer goed te proeven en zo andere professionals te ontmoeten.

Elke eerste vrijdag van de maand bespreken we een onderwerp dat ons allemaal interesseert. Over het nieuwe werken, over een sociale economie, impact maken terwijl je geld verdient, een evenwichtig werk-leven hebben en meer.


		YOU ARE INVITED! image

HET PROGRAMMA

We beginnen met het aanbieden van een gratis drankje om op te warmen en als het aantal mensen het toestaat, stel je dan even voor aan de andere aanwezigen.

- De Business Hippie heet iedereen van harte welkom en samen met Femke, de Manager van Coffeelab Breda laten we je deze mooie Co-Working locatie zien.

- Vervolgens bespreken we aan de hand van stellingen het thema van deze keer, waarin we de meningen en ervaringen delen.

In de tussentijd kun je wat (meer) drinken en genieten van de heerlijke finger food , terwijl er op de achtergrond wat chill-lounge muziek speelt.

Met alle plezier introduceren we jou met andere aanwezigen, om je netwerk uit te breiden.

Share with friends

Location

COFFEELAB Breda

17 Willemstraat

4811 AJ Breda

Netherlands

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Business Hippie Club

Organizer of YOU ARE INVITED!

The Business Hippie Club is a non profit organization with a central office in The Netherlands. It's a joint effort where we work with volunteers from all over the world. We share our knowledge and inspire for progress

Save This Event

Event Saved