Alle financiële informatie over je evenement weergeven met evenementenfacturen

Download een evenement- of uitbetalingsgegevensfactuur om een overzicht te bekijken van de kosten, belasting en inkomsten die voor je evenement zijn gegenereerd. Ga hiervoor naar je Dashboard voor evenementen en selecteer Bestellingen (onder Bezoekers beheren). Klik dan op Evenementfactuur of Uitbetalingsgegevens.

In dit artikel

• 1. Ga naar Mijn evenementen beheren.
  • 2. Ga naar je Dashboard.
  • Selecteer Bestellingen onder Bezoekers beheren.
  • 4. Optioneel: klik op Evenementfactuur.
  • 5. Optioneel: klik op Uitbetalingsgegevens.

OPMERKING: Facturen voor evenementen zijn alleen beschikbaar voor evenementen die in de valuta's EUR, GBP, CAD, AUD of NZD innen. Als je evenement in een andere valuta int, raadpleeg dan als alternatief je Verkoopoverzicht .

1. Ga naar Mijn evenementen beheren.

Meld je aan op je Eventbrite-account en selecteer Mijn evenementen beheren in het accountmenu.

2. Ga naar je Dashboard.

Klik op je evenement om naar je Dashboard te gaan.

Selecteer Bestellingen onder Bezoekers beheren.

4. Optioneel: klik op Evenementfactuur.

De evenementfactuur bevat een overzicht van de kosten en btw die voor je evenement geïnd zijn en is beschikbaar als pdf. De naam op je factuur wordt ontleend aan je Organisatorprofiel en het adres van je uitbetalingsmethode. Evenementfacturen kunnen niet worden aangepast.

5. Optioneel: klik op Uitbetalingsgegevens.

De uitbetalingsgegevensfactuur is beschikbaar als pdf. Deze bevat:

• Bruto-omzet

• Eventbrite-tarieven

• Geïnde btw

• Netto-omzet

De naam op je factuur wordt ontleend aan je Organisatorprofiel en het adres van je uitbetalingsmethode. Uitbetalingsgegevensfacturen kunnen niet worden aangepast.

TIP: je moet Adobe Reader downloaden om pdf-bestanden te kunnen openen en bekijken.