De verkeerde afbeelding en andere evenementinformatie worden weergegeven wanneer ik deel op Facebook

Wanneer je de link naar jouw Eventbrite-evenement op Facebook publiceert, slaat Facebook de details op voor later gebruik. Als je een oude foto of beschrijving op Facebook ziet, kun je dit herstellen met de Sharing Debugger van Facebook. Kopieer de URL van je Eventbrite-evenementpagina en ga vervolgens naar de Sharing Debugger van Facebook (kan zijn dat je je eerst bij Facebook moet aanmelden). Ga naar het tabblad 'Sharing Debugger', open de URL en selecteer 'Debug'.

In dit artikel

• De Sharing Debugger van Facebook gebruiken

De Sharing Debugger van Facebook gebruiken

Wanneer je jouw Eventbrite-evenement voor het eerst op Facebook deelt, slaat Facebook het voorbeeld van je evenement op voor toekomstige berichten op sociale media. Als je jouw Eventbrite-evenement op Facebook deelt en verouderde info ziet, heeft Facebook je evenement waarschijnlijk niet meer gecontroleerd sinds je laatste update. Je moet dit op Facebook verhelpen, niet in Eventbrite. Je kunt Facebook geforceerd op updates van je Eventbrite-evenementpagina laten controleren. Zo weet je zeker dat je Eventbrite-evenement altijd up-to-date is op Facebook.

1. Kopieer de URL (weblink) van je Eventbrite-evenementpagina.

2. Ga dan naar de Sharing Debugger van Facebook.

3. Plak de gekopieerde URL

4. Selecteer 'Debug'.

TIP: Je moet bij Facebook zijn ingelogd om de Sharing Debugger van Facebook te gebruiken.

TIP VOOR EXPERTS: Je kunt bestaande Facebook-berichten niet bijwerken. Je moet de bestaande berichten verwijderen en de link naar je evenementpagina opnieuw delen om de bijgewerkte titel, beschrijving en miniatuur weer te geven.

OPMERKING: Zie je geen verandering nadat je de Debug-tool van Facebook hebt gebruikt, voeg dan '?fbrefresh=ANY_TEXT' toe aan het einde van de URL van je evenementpagina. Voer vervolgens de volledige URL in de Debug-tool in en selecteer 'Debug'. Facebook kan dit anders herkennen dan wat er momenteel in hun cache staat.