Het e-mailadres van je Eventbrite-account wijzigen

Log in via je webbrowser en ga naar 'Accountinstellingen' om het e-mailadres van je Eventbrite-account te wijzigen. Klik op 'Wijzigen' onder je huidige e-mailadres. Voer daarna je wachtwoord in en klik op 'Opslaan'. Je kunt het e-mailadres van je account alleen wijzigen in een e-mailadres dat niet aan een bestaand Eventbrite-account is gekoppeld. Als je het eigendom van je account aan iemand anders wilt overdragen, ga je in plaats daarvan naar dit artikel.

In dit artikel

• 1. Ga naar je 'Accountinstellingen'.
  • 2. Wijzig het e-mailadres op het hoofdaccount van Eventbrite.
  • 3. Sla je wijzigingen op.

1. Ga naar je 'Accountinstellingen'.

Meld je aan bij je Eventbrite-account. Ga vervolgens naar Accountinstellingen.

OPMERKING: Je kunt het e-mailadres van je account niet wijzigen in de Eventbrite-app. Log in via je webbrowser om je e-mailadres te wijzigen.

2. Wijzig het e-mailadres op het hoofdaccount van Eventbrite.

Klik op 'Wijzigen' onder je huidige e-mailadres. Voer vervolgens het nieuwe e-mailadres en je Eventbrite-wachtwoord in.

3. Sla je wijzigingen op.

Nadat je 'Opslaan' hebt geselecteerd, wordt een bericht weergegeven waarin staat dat het e-mailadres van het account is geüpdatet. Je ontvangt tevens een e-mail van noreply@event.eventbrite.com ter bevestiging van de wijziging.