Een nieuwe collectie aanmaken

Maak evenementencollecties om je verwante evenementen op één plek te presenteren. Om te beginnen ga je naar je werkblad Evenementen en kies je het tabblad 'Collecties'. 3. Klik vervolgens op 'Een collectie bouwen'.

Vimeo Thumbnail

In dit artikel

• 1. Ga naar Mijn evenementen beheren.
  • 2. Kies de tab 'Collecties'.
  • 3. Klik op 'Een nieuwe collectie bouwen'.
  • 4. Geef je collectie een naam.
  • Selecteer de evenementen die je wilt toevoegen.
  • 6. Voeg je collectiegegevens toe.
  • 7. Kies je privacy-instellingen.
  • 8. Publiceer je collectie.

1. Ga naar Mijn evenementen beheren.

Log in bij je Eventbrite-account en selecteer Mijn evenementen beheren in het accountmenu.

2. Kies de tab 'Collecties'.

3. Klik op 'Een nieuwe collectie bouwen'.

4. Geef je collectie een naam.

Selecteer de evenementen die je wilt toevoegen.

Zoek een evenement met de zoekbalk, of kies er een uit de aanbevolen evenementen. Je kunt ook klikken op 'Begin met het toevoegen van je evenementen'. Je moet minstens één evenement kiezen om aan je collectie toe te voegen.

Klik op 'Doorgaan' om collectiegegevens toe te voegen.

OPMERKING: Privé-evenementen worden in een 'Collectie' weergegeven, maar bezoekers kunnen deze niet openen zonder het wachtwoord of een Eventbrite-uitnodiging (afhankelijk van de privacy-instellingen voor je evenement).

6. Voeg je collectiegegevens toe.

• Organisator - de persoon die of het bedrijf dat de evenementen in je collectie organiseert.

• Hoofdafbeelding - afbeeldingen met een ratio van 3:1 (zoals 1200 x 400) zijn het meest geschikt.

• Voeg een samenvatting toe - een korte beschrijving die de evenementen in je collectie beschrijft.

7. Kies je privacy-instellingen.

Privécollecties worden niet weergegeven in je 'Organisatorprofiel' of op de evenementpagina. Alleen bezoekers met een link hebben toegang tot de evenementen in een privécollectie. Collecties van openbare evenementen zijn voor iedereen toegankelijk.

8. Publiceer je collectie.

Klik op 'Opslaan en publiceren'.