Je Eventbrite-account sluiten en je persoonlijke gegevens verwijderen

Meld je aan en ga naar Accountinstellingen om je Eventbrite-account te sluiten. Selecteer dan Account sluiten. Nadat je account is gesloten, kun je je persoonlijke gegevens verwijderen.

In dit artikel

• Je account sluiten
  • Optie: verwijder je persoonlijke gegevens.

Je account sluiten

1. Meld je aan bij je Eventbrite-account. Ga dan naar Accountinstellingen.

2. Selecteer Account sluiten onder 'Account'.

3. Laat ons weten waarom je bij ons weggaat. Typ dan SLUITEN in hoofdletters en voer je wachtwoord in.

4. Selecteer Account sluiten.

In bepaalde gevallen kun je je account niet onmiddellijk sluiten. Je moet wachten met het sluiten van je account als je beschikt over:

• Tickets voor een aanstaand evenement

• Gepubliceerde evenementen

• Uitstaande uitbetalingen of voltooide uitbetalingen die in de afgelopen 60 dagen zijn verzonden

• Onbetaalde facturen

Optie: verwijder je persoonlijke gegevens.

De verwijdering van je gegevens is permanent en kan niet worden teruggedraaid. Als je vóór het wissen een kopie van je persoonlijke gegevens wilt maken, kun je ze downloaden via ons Privacycentrum. Doe nu het volgende:

1. Sluit je Eventbrite-account.

2. Selecteer Een verzoek indienen in ons privacycentrum.

3. Selecteer Mijn gegevens beheren. Selecteer dan Mijn gegevens verwijderen.

Als je je Eventbrite-account niet kunt sluiten en je gegevens wilt verwijderen, stuur dan een e-mail naar privacy@eventbrite.com vanaf het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account dat je wilt sluiten.