Eventbrite

Helpcentrum

Is Eventbrite PCI-compliant?

De Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) is een set vereisten om te garanderen dat alle bedrijven die creditcardgegevens verwerken, opslaan of overdragen een veilige omgeving handhaven. Eventbrite voldoet aan PCI-DSS 3.2.1 niveau 1, als handelaar en als serviceprovider. Lees de gids over PCI-compliance voor meer informatie hierover. Raadpleeg ook eens de Beveiligings- en veiligheidshandleiding van Eventbrite voor meer informatie.

    Wij vullen geen vragenlijsten over privacy of veiligheid op verzoek in. Alle informatie over compliance is te vinden via de onderstaande links en in ons Juridisch beleid.

    • We zijn bij zowel Visa als MasterCard geregistreerd als een serviceprovider die aan PCI voldoet.

    • We worden regelmatig gecontroleerd door een erkende beveiligingsauditor (Coalfire, Inc.).

    • We hebben interne en externe applicatie- en netwerkpenetratietests doorstaan die worden uitgevoerd door onafhankelijke beveiligingsfirma's.

    • We worden minstens maandelijks gescand.

    • Onze Verklaring van PCI-conformiteit (PCI Attestation of Compliance, AOC) en verklaring van driemaandelijkse-scanconformiteit zijn beide beschikbaar om hier te downloaden (in Engels).

    • Eventbrite heeft een multidisciplinair team in dienst dat verantwoordelijk is voor toezicht op de PCI-conformiteit.

    OPMERKING: Eventbrite biedt een uitgebreid privacyprogramma en we hebben een fulltime juridisch en beveiligingsteam dat zich uitsluitend bezighoudt met het beschermen van de privacy en veiligheid van onze gebruikers. Voor meer informatie raadpleeg je de Beveiligings- en veiligheidshandleiding en het Privacybeleid.

    Heb je nog vragen?