URL van je evenement aanpassen

Maak een aangepaste URL voor je evenement aan om dit een persoonlijker tintje te geven en ervoor te zorgen dat het gemakkelijker te onthouden is. Ga naar je Evenementendashboard om te beginnen. Klik vervolgens op het pictogram 'Bewerken' naast de URL van jouw evenement.

In dit artikel

• 1. Ga naar Mijn evenementen beheren.
  • 2. Ga naar je Dashboard.
  • 3. Zoek je bestaande URL.
  • 4. Klik op Bewerken.
  • 5. Opslaan.
  • 6. Gebruik je aangepaste URL om je evenement te promoten.
  • 7. Optioneel: je aangepaste URL opnieuw gebruiken

1. Ga naar Mijn evenementen beheren.

Meld je aan bij je Eventbrite-account en selecteer Mijn evenementen beheren in het accountmenu.

2. Ga naar je Dashboard.

Klik op je evenement om naar je Evenementendashboard te gaan.

3. Zoek je bestaande URL.

Ga naar je Evenementendashboard en kijk onder URL evenement (onder Delen). Hier zie je ook de optie om je evenement te delen naar:

• Facebook

• Messenger

• Twitter

• E-mail

• LinkedIn

• Whatsapp

4. Klik op Bewerken.

Klik op het pictogram 'Bewerken' en voer de gewenste tekst van je URL in. Je URL wordt in de volgende indeling weergegeven:

• JouwURL.eventbrite.com

Eventbrite voegt het laatste deel, .eventbrite.com, voor je toe. Jij hoeft dus alleen het eerste deel, JouwURL, in te voeren. Gebruik geen spaties of alfanumerieke tekens (@, #, %, $, &, *).

Je kunt een aangepaste URL altijd bewerken als je een fout hebt gemaakt of van gedachten bent veranderd. Zorg ervoor dat je de wijzigingen doorvoert voordat je jouw evenement promoot door de URL te delen of te adverteren. Je oorspronkelijke URL zal werken, maar we kunnen je oorspronkelijke URL of aangepaste URL niet naar een ander webadres omleiden.

5. Opslaan.

Klik op Opslaan om je aangepaste URL te maken. Als de gekozen URL al in gebruik is, zie je een fout en moet je een andere URL kiezen.

Als je de evenement-URL wijzigt voor een terugkerend evenement wanneer deze op een specifieke datum is ingesteld, worden bezoekers naar je evenement geleid met die datum al geselecteerd. Als je een aangepaste URL op alle datums in je evenementenplanning wilt toepassen, zorg dan dat Alle datums is geselecteerd.

6. Gebruik je aangepaste URL om je evenement te promoten.

Gebruik je nieuwe aangepaste URL om je evenement eenvoudig te promoten op posters, sociale media en uitnodigingen. Neem 'www.' niet op wanneer je jouw aangepaste URL promoot of deelt.

JA: https://jouwURL.eventbrite.com

NEE: https://www.jouwURL.eventbrite.com

Wijzigingen die je in de titel van je evenement doorvoert, zijn niet van invloed op je aangepaste URL.

7. Optioneel: je aangepaste URL opnieuw gebruiken

Als je dezelfde aangepaste URL meer dan een keer wilt gebruiken, moet je deze van je voltooide evenement verwijderen.

1. Ga naar Mijn evenementen beheren en selecteer Afgelopen in het vervolgkeuzemenu Evenementstatus.

2. Scrol naar de URL van je evenement op je Evenementendashboard.

3. Klik op Bewerken en verwijder je aangepaste URL.

4. Klik op Opslaan.

Hierdoor wordt de aangepaste URL uit dat evenement verwijderd en is deze voor jou beschikbaar om voor je nieuwe evenement te gebruiken.