Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

Je evenement aan Facebook toevoegen

Voeg je evenement toe aan Facebook om tickets op Facebook te promoten en te verkopen. Bezoekers kunnen naar je Eventbrite-evenementpagina gaan, je evenement delen met hun vrienden en het evenement toevoegen aan hun Facebook-agenda. Ga direct aan de slag via Toevoegen aan Facebook onder Marketing.

In dit artikel

  • Voordat je begint
  • Je evenement toevoegen

Voordat je begint

☑️ Je bent een beheerder van een Facebook-pagina. Je kunt geen persoonlijk profiel of Facebook-groep gebruiken.

☑️ Alle op Facebook gepubliceerde evenementen zijn openbaar. Je kunt een evenement niet op Facebook publiceren als het een concept is, alleen op uitnodiging is of door een wachtwoord wordt beschermd.

☑️ Eenmalige evenementen mogen niet langer duren dan 4 maanden. ☑️ Terugkerende evenementen mogen niet langer duren dan een jaar (met minder dan 100 datums).

Je evenement toevoegen

1. Ga naar 'Toevoegen aan Facebook' en maak verbinding.

  • Log in en ga naar Evenementen. Selecteer vervolgens je evenement.

  • Selecteer Marketing en dan Toevoegen aan Facebook.

  • Ga akkoord met de voorwaarden en selecteer Account koppelen.

Mogelijk moet je met je Facebook-account inloggen en de relevante machtigingen verlenen om toegang te krijgen tot je account. Als je de machtigingen waar Eventbrite om vraagt bewerkt, werkt je verbinding mogelijk niet naar behoren.

2. Kies je Facebook-pagina's.

Kies een Facebook-pagina uit het eerste keuzemenu. Je Facebook-account moet een beheerder van deze pagina zijn. Je mag geen evenementen posten op een Facebook-pagina die je niet beheert.

Als je de gewenste Facebook-pagina niet kunt vinden, ga dan naar Facebook en controleer de machtigingen in de Eventbrite-app. Zorg ervoor dat de Eventbrite-app toegang heeft tot al je Facebook-pagina's.

Je kunt ook extra pagina's aan je Facebook-account toevoegen als mede-organisators. Voor mede-organisators mag je Facebook-account elke rol hebben, behalve beheerder.

3. Voeg een locatie toe.

Voor online evenementen is een locatie niet nodig.

4. Bewerk de beschrijving van je Facebook-evenement.

Eventbrite stelt op basis van je Eventbrite-evenement een beschrijving voor. Controleer je beschrijving en wijzig deze zo nodig voordat je de beschrijving publiceert. Als je je evenement op Facebook wilt publiceren, moet deze een beschrijving hebben.

5. Selecteer 'Publiceren op Facebook'.

6. Optioneel: werk de instellingen van je Facebook-evenement bij.

Ga op Eventbrite terug naar Toevoegen aan Facebook. Klik daarna op Bewerken en verwijderen om mede-organisators toe te voegen, je beschrijving bij te werken of je evenement van Facebook te verwijderen.

Voor andere wijzigingen, zoals het bijwerken van de afbeelding of locatie, kun je je Facebook-evenement bewerken op Facebook.

Heb je nog vragen?