Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

Hoe Bancontact betalingen te accepteren voor uw evenement

Als u Eventbrite Betalingsverwerking gebruikt op Eventbrite.be of met een evenement in België en kaarten verkoopt in Euro's, kunt u automatisch betalingen accepteren d.m.v. de veelgebruikte Bancontact betaalmogelijkheid tegen ons standaardtarief. Als u aanwezig bent op een evenement en wilt betalen voor Evenbrite kaarten met Bancontact, bekijk ons Hulpcentrum artikel.

In dit artikel

  • 1. Ga naar uw Beheerpagina.
  • 2. Ga naar 'Betalingen en uitbetalingen'.
  • 3. Zorg ervoor dat uw is ingesteld met Eventbrite-betalingsverwerking.
  • 4. Bekijk uw bestelformulier.

1. Ga naar uw Beheerpagina.

Evenementorganisators kunnen hier bij hun Eventbrite-account inloggen. Selecteer je evenement.

OPMERKING: Als uw evenementschema meerdere data en tijden heeft zullen de uitbetalingsgegevens die u bepaalt toegepast worden op ieder individueel evenement in uw schema van evenementen.

2. Ga naar 'Betalingen en uitbetalingen'.

3. Zorg ervoor dat uw is ingesteld met Eventbrite-betalingsverwerking.

De betalingsverwerker is ingesteld op Eventbrite-betalingsverwerking de eerste keer dat u een evenement creëert. Gebruik het uitvouwschema onder 'Selecteer betalingsverwerker' om dit te bevestigen. Voer dan uw bankrekeningsgegevens in om uw uitbetalingsgegevens in te stellen.

Zorg ervoor dat u uw betaalgegevens dubbel controleert op typfouten. U zult betaalmogelijkheden moeten instellen voor ieder nieuw evenement dat u creëert.

OPMERKING: Zoals gewoonlijk met Eventbrite Betalingsverwerking start de verwerking van uw uitbetaling 4-5 dagen nadat het evenement eindigt. U heeft totdat deze uitbetaling in gang is gezet om restituties te verwerken.

4. Bekijk uw bestelformulier.

Als deelnemers registreren voor uw evenement kunnen ze Bancontact selecteren en hun gegevens invoeren. Na 'Betaal nu' te hebben gekozen wordt hen gevraagd een 3D beveiligingsproces te doorlopen om hun betaling te voltooien.

Bancontact is niet beschikbaar voor aankopen op mobiel internet of apps.

TIP: Als u volledige of gedeeltelijke restituties moet verstrekken, gebruik dan dezelfde restitutieprocedure als alle Eventbrite Betalingsverwerking evenementen.

OPMERKING: We nemen privacy en veiligheid extreem serieus. Bekijk Bancontact's privacybeleid hier en kom meer te weten over Eventbrite's privacybeleid en veiligheidsbeleid.

Heb je nog vragen?