Een evenement bezoeken

Zie evenementen die je hebt geliket

Als je een evenement liket, bewaar je dit voor later. Het is geen reservering om aan het evenement deel te kunnen nemen. Je kunt de evenementen die je hebt geliket bekijken door in te loggen op je Eventbrite-account. Evenementen die je hebt geliket worden getoond op de homepage, eventuele evenementpagina's, de pagina 'Gelikete evenementen', en in de mobiele Eventbrite-app.

In dit artikel

• Zie evenementen die zijn geliket op de Eventbrite-homepage
  • Zie de evenementen die zijn geliket op een Eventbrite-evenementpagina
  • Bekijk de evenementen die zijn geliket in je account
  • Bekijk de evenementen die zijn geliket in de mobiele Eventbrite-app

Zie evenementen die zijn geliket op de Eventbrite-homepage

Ga naar de Eventbrite-homepage wanneer je bent ingelogd om de laatste 3 evenementen te bekijken die je hebt geliket.

Zie de evenementen die zijn geliket op een Eventbrite-evenementpagina

Log in op je Eventbrite-account en ga naar een evenementpagina. Klik op het 'hart'-pictogram om een nieuwe verzameling van evenementen te creëren die je hebt geliket, of voeg toe aan je bestaande 'Likes'.

OPMERKING: Organisatoren van evenementen kunnen het aantal likes van een evenement zien, maar kunnen niet zien wie het evenement heeft geliket.

Bekijk de evenementen die zijn geliket in je account

Log in op je Eventbrite-account en selecteer 'Geliket' in het accountmenu.

Bekijk de evenementen die zijn geliket in de mobiele Eventbrite-app

Download en log in bij de Eventbrite-app (voor bezoekers). Tik daarna op 'Ik' en selecteer 'Likes'.