Een publicatietijd voor je evenement plannen

Met de functie 'Publicatie plannen' kun je bepalen wanneer je evenementpagina live moet gaan. Selecteer hiervoor je evenement en klik bovenaan de pagina op 'Evenement publiceren'. Kies 'Publicatie plannen' en stel een publicatiedatum en -tijd in voor je evenement. Klik vervolgens op 'Plannen' om de wijzigingen op te slaan.

In dit artikel

• 1. Log in bij je account.
  • 2. Selecteer je evenement.
  • 3. Klik bovenaan de pagina op 'Evenement publiceren'.
  • 4. Klik op 'Publicatie plannen'.
  • 5. Stel een datum en tijd in waarop het evenement live moet gaan.
  • 6. Houd de status van je evenement in de gaten.

1. Log in bij je account.

Evenementorganisators kunnen hier bij hun Eventbrite-account inloggen.

2. Selecteer je evenement.

OPMERKING: Eventbrite Music — Als je niet standaard naar de pagina 'Evenementen' wordt geleid (met evenementen voor de geselecteerde organisatie), wijzig dan je organisatie rechtsboven op het scherm. Klik vervolgens op 'Evenementen'.

3. Klik bovenaan de pagina op 'Evenement publiceren'.

4. Klik op 'Publicatie plannen'.

5. Stel een datum en tijd in waarop het evenement live moet gaan.

6. Houd de status van je evenement in de gaten.

Eenmaal ingesteld zie je bovenaan de pagina 'Gepland' en opties om de publicatie opnieuw te plannen, de planning ongedaan te maken, of het evenement nu te publiceren.

TIP: Je kunt voor en na de publicatie nog steeds wijzigingen aanbrengen aan je evenement.