Een aanvullende voorwaarden opnemen in registraties

Maak een aanvullende voorwaarden en geef je bezoekers de mogelijkheid 'Ja' te kiezen om akkoord te gaan met de weergegeven voorwaarden. Ga naar 'Evenementen beheren' en kies 'Beheren'. Selecteer vervolgens 'Bestelformulier' en stel je verzameltype in op 'Iedere bezoeker' zodat iedere bezoeker het vakje moet aanklikken om akkoord te gaan met je voorwaarden. Selecteer 'Een vraag maken/Voeg nog een vraag toe' en selecteer 'Aanvullende Voorwaarden' in het keuzemenu 'Vraagtype'. Vul je voorwaarden in en klik op 'Opslaan' om te voltooien.

In dit artikel

• 1. Ga naar de pagina 'Beheren'.
  • 2. Ga naar 'Bestelformulier' onder 'Bestelopties'.
  • 3. Klik op 'Een vraag maken'.
  • 4. Selecteer 'Aanvullende Voorwaarden' in het keuzemenu 'Vraagtype'.
  • 5. Voer de tekst voor je vrijwaring in.
  • 6. Klik op 'Opslaan'.

1. Ga naar de pagina 'Beheren'.

Evenementorganisators kunnen hier bij hun Eventbrite-account inloggen. Selecteer je evenement.

2. Ga naar 'Bestelformulier' onder 'Bestelopties'.

3. Klik op 'Een vraag maken'.

TIP: Hoewel je een aangepaste vraag kunt maken wanneer je verzameltype is ingesteld op 'Alleen koper', kun je dit het beste in 'Iedere bezoeker' veranderen zodat de aanvullende voorwaarden door alle bezoekers wordt bekeken.

4. Selecteer 'Aanvullende Voorwaarden' in het keuzemenu 'Vraagtype'.

5. Voer de tekst voor je vrijwaring in.

De tekst voor de aanvullende voorwaarden bevat de voorwaarden waarmee bezoekers akkoord moeten gaan om hun registratie te voltooien.

TIP: Het kan handig zijn om het selectievakje 'Het antwoord van de bezoeker op deze vraag weergeven op de orderbevestiging en het ticket' in te schakelen zodat de aanvullende voorwaarden wordt weergegeven in de orderbevestiging en op het PDF-ticket die aan bezoekers worden verzonden nadat ze zich hebben geregistreerd.

6. Klik op 'Opslaan'.

Dat is alles! Wanneer bezoekers zich voor je evenement registreren, moeten ze akkoord gaan met je vrijwaring om hun registratie te voltooien.