Verkoop nu tickets op het top platform voor evenementticketing

Eventbrite is een all-in-one ticketing- en marketingplatform met alles wat je nodig hebt om online evenement tickets te verkopen aan het juiste publiek voor jou

Welkom bij Eventbrite

Alle tools en technologie om online tickets te verkopen

Eventbrite is een internationaal ticketing- en marketingplatform voor evenementen dat miljoenen evenementen in meer dan 180 landen ondersteunt. Wij bieden organisatoren toonaangevende tools en technologie om wereldwijd onvergetelijke live-ervaringen te creëren, te beheren en te promoten.

Maak je evenement met het beste online ticketingsysteem

‎Maak, beheer en lever met gemak onvergetelijke ervaringen, in persoon of virtueel, op een vertrouwd platform.

Een platform voor evenementticketing dat is gemaakt om te groeien

‎Profiteer van 's werelds grootste marktplaats voor evenementen en vergroot je bereik met tools voor sociale marketing op basis van onze exclusieve gegevens.

Bouw een grote en betrokken community op

Houd contact met je bezoekers en stimuleer de online ticketverkoop met geavanceerde tools voor e-mailmarketing , gerichte meldingen en realtime-inzichten die tot resultaten leiden.

Maak je evenement met het beste online ticketingsysteem

Tools voor het aanmaken van evenementen en ticketing
Tools voor het aanmaken van evenementen en ticketing

Het is nu nog makkelijker om online tickets te verkopen met Eventbrite. Post je evenement, zet je eigen professionele online ticketingsysteem op en maak in een paar minuten tickets voor evenementen die in persoon of virtueel plaatsvinden.

Aanpasbare evenementpagina's

Geef je bezoekers een soepeleervaring bij het online tickets kopen dankzij aanpasbare evenementpagina's die de aandacht van je publiek grijpen en informatie geven, van de eerste kop tot aan de kassa.

Flexibele uitbetalingen voor evenementen

Stel online ticketuitbetalingen in voor je evenementen volgens een aangepast schema en krijg snel betaald.

Eventbrite Organizer-app

Controleer de ticketverkoop op lokatie en online, check bezoekers in en bekijk op elk moment de realtimegegevens met onze gebruiksvriendelijke mobiele app.

Een platform voor evenementticketing dat is gemaakt om te groeien

promote events
Vind bezoekers

Evenementbezoekers die zoeken naar unieke dingen om te doen, zijn goed voor 1 op de 4 tickets die op Eventbrite worden verkocht met gepersonaliseerde aanbevelingen in onze consumentenapp en nieuwsbrieven.

Eventbrite Boost

Geef je groei een boost met ons all-in-one marketingplatform dat speciaal is ontworpen voor evenementen. Benut de tijdbesparende tools voor advertenties op sociale media om meer mensen te bereiken met slimme functies voor doelgroeptargeting.

Deel op sociale media

Deel je evenementen in een handomdraai op Facebook of LinkedIn rechtstreeks vanuit je Eventbrite-account en positioneer jezelf als de topverkoper van online tickets in jouw branche met meer indrukken, klikken en shares.

Bouw een grote en betrokken community op

Engage community
Tools voor e-mail marketing

Abonneer je op Eventbrite Boost om snel en gemakkelijk e-mails naar je community te sturen zonder beperkt aantal contacten en met wel 10.000 verzendingen per dag. Onze openingspercentages zijn 59% hoger dan het gemiddelde in de sector.

Pulbieksrapporten en -inzichten

Ontdek waar je tickets worden verkocht en ontvang gedetailleerde informatie over je ticketkopers, bezoekersaantallen en meer.

Geautomatiseerde evenementmeldingen

Houd je community betrokken en zorg dat de aandacht voor je evenementen niet verslapt met geautomatiseerde evenementherinneringen en updates wanneer bezoekers je evenementen bezoeken, volgen of leuk vinden.

Meer tools om je evenementen te promoten

Geïntegreerde betaling
Verkoop online tickets met de handige Eventbrite-functie 'Geïntegreerde betaling'. Je bezoekers kunnen hun online ticket kopen zonder de website of blog van je evenement te verlaten.
Geplande uitbetalingen
Ontvang een voorschot op de ticketverkoop voordat je evenementen plaatsvinden, volgens een aangepast schema.
Collecties
Groepeer gerelateerde evenementen op afzonderlijke collectiepagina's. Zo maak je het voor bezoekers makkelijker om te vinden wat ze zoeken en naadloos een online ticket te kopen.
Promotiecodes
Vergroot je publiek met een online ticketing platform dat exclusieve kortingen, tijdelijke aanbiedingen en speciale toegang tot je evenement biedt met een snelle scan van het smart device van je bezoekers.
sell tickets
Om een evenement onder de aandacht te brengen ben ik geheel afhankelijk van de ticketverkoop. Eventbrite speelt daarom een heel belangrijke rol in mijn bedrijf."Prashant Kakad, oprichter van Jai Ho! Dance Party en Bollywood Dreams Entertainment

IN 2021

HIELP EVENTBRITE MEER DAN

662.000 EVENEMENTORGANISATOREN

BIJ DE VERKOOP VAN MEER DAN

291 MILJOEN TICKETS

VOOR

5,4 MILJOEN EVENEMENTEN IN BIJNA 180 LANDEN

Resources voor evenementorganisatoren

Zie Eventbrite in actie

Ontdek de vele manieren waarop onze toonaangevende online ticketing software het voor jou makkelijker maakt evenementen te creëren, te promoten, te beheren en meer impact te geven.

Laat je inspireren door onze community van evenementorganisatoren.

Van muziekfestivals en fundraisers tot gaming competities en luchtgitaarwedstrijden, ontdek hoe mede-organisatoren de wereld samenbrengen door live-ervaringen.

Profiteer van krachtige integraties

Vebind Eventbrite met je andere zakelijke tools om het plannen, promoten en beheren van evenementen makkelijk te maken met meer dan 100 vertrouwde apps die beschikbaar zijn op de App Marketplace van Eventbrite.

Ontdek nieuwe inzichten in de Eventbrite-blog

Kom meer te weten over nieuwe strategieën, bewezen best practices en nuttige inzichten. Ontwikkel je vaardigheden met informatieve artikelen, rapporten over trends in de evenementenindustrie, marketinghandleidingen voor evenementen en meer.
Vooraf geen kosten

Eenvoudig prijssysteem, duidelijke waarde

Maak je evenement gratis aan op 's werelds grootste marktplaats voor evenementen. We hebben alles wat je nodig hebt om tickets te verkopen, je evenementen te beheren en je business te vergroten.

  • Flexibele tickettypen voor persoonlijke of online evenenementen
  • Onbeperkte evenementpagina's op onze marktplaats
  • Geïntegreerde marketingtools voor mailing en social media
  • Mogelijkheid om tickets te verkopen op je eigen site
  • Naadloze ervaring bij het afrekenen voor bezoekers
  • Uitbetalingen voordat je evenement plaatsvindt
  • Gedetailleerde analyses en rapportage

Lage kosten voor je bezoekers

  • Geen kosten voor gratis evenementen
  • Toeslag per betaald ticket: €0.49 (Tickets priced less than €10.01), 2% + €0.49 (Tickets priced greater than €10.01)

De kosten worden betaald door ticketkopers, tenzij je ervoor kiest om ze zelf voor je rekening te nemen.

Kom meer te weten over hoe de kosten werken

Organiseer je een groot of complex evenement?

We bieden op maat gesneden pakketten voor event managers met unieke eisen. Ontvang een aangepast kostenoverzicht, gepersonaliseerde ondersteuning en andere individuele functies door samen te werken met ons verkoopteam.

Veelgestelde vragen

Eventbrite Grow Eventfully Sell Tickets Online

Groei door je evenementen

Ontdek alle ingebouwde tools die je nodig hebt om je bedrijf te starten, te runnen en te laten groeien door evenementen.