Online tickets verkopen

Tickets verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Maak gratis je evenement aan en start je ticketing binnen enkele minuten.

Door op 'Aan de slag' te klikken geef je aan dat je akkoord gaat met de Eventbrite- servicevoorwaarden,  privacybeleid, en CommunityrichtlijnenBen je al lid?  Inloggen.

Welkom bij Eventbrite.

Made for those who do.

Eventbrite brengt mensen samen door live experiences. Honderdduizenden organisatoren gebruiken Eventbrite om tickets te verkopen en evenementen te beheren en te promoten. Regel on-site operations en analyseer je verkoopresultaten vanuit meerdere kanalen via ons platform.

Makkelijk je evenement aanmaken en snel starten met je ticketverkoop

Maak overzichtelijke landingspagina's met uitgebreide opties voor de tickets van jouw evenement. Bepaal wanneer jouw evenement online gaat met onze planningstool en verkoop merchandise, parkeertickets en munten.

1

Voer je evenementgegevens in

Laat bezoekers weten waar en wanneer je evenement is - en waar het over gaat.

2

Maak je tickets aan

Stel je (gratis) tickets in, of maak meerdere ticket types aan om nog meer te verkopen.

3

Publiceer en deel

Zet je evenement online en deel je evenement vanuit Eventbrite op platformen zoals Facebook, Instagram en Spotify om je ticketkopers overal te bereiken.Jouw ticket naar succesvolle evenementen

unieke event marketingtools en een snel en makkelijk aankoopproces

Gebruik onze tools en partnerships met o.a. Facebook, Instagram, Youtube en Spotify om je evenement onder de aandacht van je ticketkopers te brengen. Zo zorg je dat ze overal tickets kunnen kopen, op welk platform ze ook zitten. Ook tickets verkopen vanaf je eigen eventpagina is gemakkelijk: binnen twee stappen hebben je kopers hun ticket op zak.
 • Kom bovenaan in de Google zoekresultaten, met dank aan de SEO-strategie van Eventbrite
 • Verkoop tickets direct via Facebook. Bezoekers kunnen hier je evenement ontdekken, tickets kopen en hun ticket bewaren
 • Maak het je ticketkopers makkelijk met onze veilige ticketshop met maar twee stappen - vanaf elk apparaat
 • Inzicht in welke marketinginspanningen je de meeste tickets opleveren met onze real-time rapporten

Kies de oplossing die bij jou past

Leer meer over onze prijzen en kies het pakket dat het beste bij je past

Essentials

Gebruiksvriendelijke event technologie voor elk budget


Fee per paid ticket: 2,0 % + € 0,49

Fee per free ticket: Free

Ticket types: 1

Professional

Een uitgebreide oplossing om je verkoop te boosten en je evenement te laten groeien


Fee per paid ticket: 4,0 % + € 0,99

Fee per free ticket: Free

Ticket types: Unlimited

Premium

Eén vertrouwde partner voor grote en complexe evenementen


Fee per paid ticket: Prijzen op maat

Fee per free ticket: Free

Ticket types: Unlimited

Veelgestelde vragen

Kan ik extra informatie van mijn kopers uitvragen in de ticketshop van Eventbrite?

  Als je Eventbrite Professional of Premium, kun je alle informatie vragen die je nodig hebt (zoals maaltijdvoorkeuren of T-shirtmaten) door aangepaste vragen in te stellen die ticketkopers beantwoorden als ze zich aanmelden. Kies uit checkboxes, tekstvelden of dropdowns om de informatie te krijgen die jij nodig hebt.

Kan ik kortings- of promotiecodes instellen?

  Kortingscodes zijn een goede manier om aankopen te stimuleren. Geef kortingen aan bezoekers die zich vroeg registreren, of gebruik ze als een middel om de effectiviteit van je aanbiedingen bij te houden. Je kunt ze ook aan specifieke klantgroepen verstrekken om een goed beeld van het bereik van je evenement te krijgen.

Kan ik groepstickets verkopen op Eventbrite?

  Ja, dat kan! Je hebt ook de optie om een maximum aantal deelnemers per groep in te stellen, dit te beperken tot specifieke tickettypes, in te stellen wanneer de verkoop start en nog veel meer.

Hoe maak ik meerdere tickettypes aan via Eventbrite?

  Als je Eventbrite Professional of Premium gebruikt kun je meerdere tickettypes aanmaken, zoals Early Bird or VIP-tickets.

Meld je gratis aan om te beginnen.

Door op 'Aan de slag' te klikken geef je aan dat je akkoord gaat met de Eventbrite- servicevoorwaarden,  privacybeleid, en CommunityrichtlijnenBen je al lid?  Inloggen.