Afbeelding voor organisatorprofiel

3D Makers Zone

http://www.3dmakerszone.com

De 3D Makers Zone is een plek waar niet alleen gepraat wordt over innovatie, maar direct ook onderzoek gedaan wordt en prototypes gemaakt worden. 

 

3D-Printing, 3D-Scanning, Sensoring & Internet of Things leveren allemaal enorme mogelijkheden, maar bij de 3D Makers Zone leren ze je hoe je ze toepast in je productieprocessen. Waar het helemaal interessant wordt, is in de combinatie van deze nieuwe (productie)technologieën. Dit levert radicale veranderingen op en als je weet hoe je ze voor je laat werken, levert dit gigantische voordelen en een scala aan nieuwe toepassingen op.

Twee weten meer dan één. Dat geldt zeker in de 3D Makers Zone waar onder andere in open innovatie en via co-creatie geprofiteerd kan worden van de kennis en ervaring van andere bedrijven en studenten van universiteiten, HBO’s en MBO’s uit de regio.

In de 3D Makers Zone worden daarom regelmatig tal van inspirerende evenementen en challenges georganiseerd zoals Hackathons en Makathons waarin de kennis en kunde van de studenten, de professionals en de experts in combinatie met nieuwe disruptieve technologieen zorgen voor fantastische, unieke concepten en prototypes als resultaat.

Helaas, er zijn geen komende evenementen