Afbeelding voor organisatorprofiel

Bach Cantates Nijmegen

https://www.bach-cantates-nijmegen.nl

Stichting Bach Cantates Nijmegen voert elke tweede zondag van de maand om 19.30 uur een cantate van Bach uit in de sfeervolle Petruskerk in de wijk Hees van Nijmegen (Schependomlaan 85).

De cantates zijn inmiddels een vaste traditie geworden, en telkens weer zit de kerk vol met enthousiaste luisteraars die zich laten inspireren door de prachtige en ontroerende muziek van Johann Sebastian Bach.

Aan het begin studeren we het slotkoraal vierstemmig in met alle aanwezigen, zodat iedereen actief bij de uitvoering betrokken kan zijn.

 

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?
Door uw e-mailadres te gebruiken gaat u ermee akkoord dat uw e-mailadres wordt gebruikt om u de bevestiging (ticket) van uw aanmelding toe te sturen. Daarnaast gaat u er ook mee akkoord dat we uw e-mailadres gebruiken om u via onze mailinglijst (MailChimp) te informeren over toekomstige uitvoeringen. Indien u hier toch geen prijs op stelt, dan kunt u zich te allen tijde hiervoor afmelden via de link in de e-mail. 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Het is mogelijk uw auto te parkeren in de nabijheid van de kerk. De kerk is per openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Nijmegen (bushalte Tunnelweg) met buslijn 6 richting richting Neerboch Oost, halte Molenweg/Wolfskuilseweg.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Stuur een e-mail naar bach.cantates.nijmegen@gmail.com.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Nee dat is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen en een plaatsje uitzoeken. Indien nodig kunnen wij uw aanmelding op basis van uw naam of e-mailadres terugvinden. 

Tot één kwartier voor aanvang kunt op als aangemeld bezoeker gebruik maken van de gereserveerde plaatsen voor Vrienden van de Bach Cantates.