Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Als vitaliteitscoach begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. De drie belangrijkste pijlers waarnaar gekeken wordt bij een gezonde leefstijl zijn voeding, beweging en ontspanning.

Een goede balans tussen voeding, beweging en ontspanning maakt je minder kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Je wordt fysiek en mentaal sterker en flexibeler waardoor je minder risico loopt op chronische aandoeningen. Daarnaast voel je je fitter en verklein je de kans op chronische ziektes en bepaalde vormen van kanker.

Ook draagt een goede balans bij aan een gezonder gewicht. Afvallen doe je bij Blij in Balans op een gezonde manier waardoor je geen honger hoeft te lijden, je tijdens feestjes toch mee kan doen en je vet verliest in plaats van vocht en spieren. Dit alles zorgt ervoor dat je blijvend resultaat boekt.

Ben jij benieuwd op welke manier ik jou kan helpen naar een gezonde leefstijl. Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel Mieke 06-13800478 of mail naar mieke@blijinbalans.nl Ben je aanvullend verzekerd? Dan heb je kans dat de coaching geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. 

Gezondheid is een voorrecht, gezond leven is een keuze!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen