Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

 

Succesvolle business games, speelse workshops en effectieve trainingen

CustomerGames is gespecialiseerd in klantgerichte business games, effectieve simulaties en speelse trainingen en workshops. Onze business games, workshops en trainingen worden ingezet voor bewustwording en in veranderingsprocessen. Door het speelse en participatieve karakter dringt de boodschap veel verder door dan reguliere presentaties, workshops of trainingen.

 

Klantgericht veranderen

CustomerGames is sinds 2008 specialist in klantgericht veranderen. Inmiddels worden de business games en werkvormen van CustomerGames via een internationaal partnernetwerk aangeboden in diverse landen, waaronder Nederland, België, Duitsland en Engeland. Maar ook hebben we partners in verre oorden zoals Dubai en Australië.

Enkele van onze producten zijn de klangerichtheidsgames Klant-erger-je-niet, de Customer Drive customer service game, de innovatiegame Vulcanus, de Change Management Game en de klantcontactgame Aladdin & de Wonderklant. Ook ontwikkelen wij games op maat voor bedrijven,(overheids)organisaties en branches, zoals CustoMind voor de reisbureau branche.

Onze ambitie is om succesvolle games, workshops en trainingen te ontwikkelen die leiden tot effectieve bewustwording en veranderingen in organisaties. Wereldwijd.

 

 
Helaas, er zijn geen komende evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen