Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sisterhood is een in de VS gangbare term voor die vrouwen die het dichtste bij je staan en op wie je altijd terug kunt vallen. Wie je om raad en feedback kunt vragen en waar je eindeloos mee kunt sparren. Waar je jouw successen mee viert en wanneer een keer iets eens minder succesvol uitpakt of het misschien zelfs heel erg tegenzit, jou inspireren om je schouders er weer onder te zetten. En je eraan helpen herinneren dat het echt de moeite waard is om jouw ambities te verwezenlijken.

Eve&Lilith is ontstaan vanuit het idee om andere vrouwelijke ondernemers te helpen succesvol te zijn. Door vrouwelijke ondernemers een platform te bieden om hun expertise in de schijnwerpers te zetten door middel van netwerkbijeenkomsten en events.

Maar ook vanuit de gedachte om andere (potentiële) vrouwelijke ondernemers aan te moedigen het beste uit zichzelf te halen en daar een support system voor te zijn!

Bij het Sisterhood van Eve&Lilith draait het om jou als vrouwelijk ondernemer en jouw expertise, waarbij wíj, jouw Sisters, nieuwsgierig zijn naar de persoon achter de ondernemer én de drive achter de expertise. Het is onze overtuiging dat die manier van netwerken leidt tot nieuwe potentiële klanten, maar belangrijker: tot ambassadeurs van jouw bedrijf en partners om mee samen te werken.

Join nu zodat je er nooit meer alleen voor hoeft te staan! We’ve got your back, Sister! 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 085-0603880, whatsapp 06-87429986 of mail naar info@evelilith.com

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen