Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

First Vision

Met als thuisbasis recreatieplas Aquabest en Beachclub Sunrise is First Vision een van de meest complete evenementenorganisators van Zuid-Nederland. Evenementen als "Lakedance", "Winter Park", "Kletskoek" en "Daydream", weten onze bezoekers keer op keer weer te verbazen. Naast de evenementen op onze 'homebase' organiseert First Vision ook diverse publieksevenementen op locatie. Zo zijn "Sneakerz in de Stad", "ST8MENT" en "Electric Orange" bekende merken uit ons portfolio. Bij al onze evenementen voeren verschillende stromingen binnen de dance-muziek zoals house, deep-house, techno, harddance en minimal de boventoon.

Decor, showelementen en de sfeer onder onze bezoekers zorgen ervoor dat elk evenement garant staat voor een totaalbeleving. Bijna het gehele traject van concept tot realisatie heeft First Vision in eigen beheer. Daarnaast werken we bij de organisatie van onze memorabele evenementen samen met vaste en betrouwbare partners binnen de evenementenbranche. 

Door onze jarenlange ervaring met evenementen en horeca weten we precies wat onze bezoekers aanspreekt. We werken graag samen met partners die dezelfde visie delen als die van ons; bezoekers even de dagelijkste sleur laten vergeten en gelukkig maken door middel van muziek en kwalitatief hoogstaand entertainment. 

First Vision werkt samen met Celebrate Safe om de festivalbezoekers zo goed mogelijk te informeren over alles wat te maken heeft met het bezoeken van een festival. Van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen