Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Fortunators

De Fortunators is een communitie die als doel heeft mensen te ondersteunen in ontwikkeling. Vanuit onze visie bestaat het leven in de basis uit drie facetten: levenstijd, levensenergie en informatie. Met de juiste informatie in combinatie met de juiste actie kun je doelen bereiken die je naar een gelukkiger leven leiden.

Levenstijd en energie zijn ons bij de geboorte min of meer gegeven. Informatie zorgt ervoor dat je je kunt ontwikkelen en je levenstijd drastisch kunt verbeteren waardoor je gelukkiger wordt. Informatie is kennis. Pas die kennis toe in je leven en je bereikt je doel.

Bijvoorbeeld: je wil over meer energie beschikken. Nu beschikt de communitie over informatie om jezelf te ontwikkelen en meer energie te genereren. Door je aan te sluiten bij de Fortunators wordt je begeleid om dit doel te bereiken en dagelijks te profiteren van meer levensenergie.

Eigenlijk is de kennis die we delen informatie die we, volgens ons, op de basisschool zouden moeten leren. Je leert op school van alles, maar niet hoe je moet leven, geld verdienen en op juiste manier managen, opvoeden, je gezondheid en relaties onderhouden.

De community beschikt over informatie om je leven te verrijken op tal van vlakken. Bijvoorbeeld: Minder werken en meer verdienen, gezondheid, opvoeden, enzovoort. Het zijn allemaal concrete plannen aangepast op jouw leven, zodat jij met die informatie en begeleiding jouw doelen kunt bereiken. Of misschien zelfs wel meer!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen