Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Mark Siegenbeek van Heukelom

Mijn naam is Mark Siegenbeek van Heukelom.

Ik help ambitieuze hoogopgeleide young professionals tussen de 25 en 35 jaar die alles uit het leven willen halen en daarvoor in zichzelf willen investeren.

Why
Ik geloof dat veel young professionals met de grootste mogelijkheden geen of te weinig voldoening vinden in hun werk en leven. Dat terwijl iedereen, en jij dus ook, het plezier en de voldoening verdient van het realiseren van je volle potentie. Ook zie ik veel jonge mensen het idee hebben dat ze dit zelf moeten kunnen, omdat van high potentials verwacht zou worden dat ze geen hulp nodig hebben. Ik geloof echter dat juist ook jij het verdient om geholpen of begeleid te worden in het beste uit jezelf halen. Geen mens kan dat alleen. Tot slot geloof ik dat de wereld het talent en de passie van deze groep mensen het hardst nodig heeft om een mooiere en betere plek te worden.

Wie ben ik
Als jong, gedreven en hoogopgeleid persoon ben ik enorm bevoorrecht. Tegelijkertijd voel ik de verantwoordelijkheid en de druk van buitenaf om alle verwachtingen waar te maken, wat vaker dan eens heeft geleid tot twijfel, angst, bevriezing en stress. Ik heb daar echter doorheen gebroken met behulp van veel training, coaching en talloze persoonlijke experimenten. Ik heb dan ook menig quarterlife-uitdaging doorgemaakt zoals diverse carrièreswitches, het verbreken van een lange relatie, wonen en werken in het buitenland en voor mezelf beginnen. Nog altijd ga ik dagelijks buiten mijn comfortzone, blijf ik me structureel ontwikkelen als mens en leer ik elke dag actief bij.

In de jaren dat ik hiermee bezig ben heb ik daarnaast al meer dan 500 andere young professionals met training of coaching bijgestaan op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Daardoor weet ik niet alleen uit eigen ervaring tegen welke uitdagingen quarterlifers aanlopen, maar ken ik tevens de verhalen van talloze lotgenoten en heb ik aan hun groei en de realisatie van hun dromen mogen bijdragen. Als iemand weet wat er omgaat in ons young professionals én hoe jij veel meer uit jezelf kunt halen, dan ben ik het.

Waar ga ik heen
Mijn doel is om Nederland in 2030 het land te laten zijn met de meest bewuste en ontwikkelde inwoners ter wereld. Een overgroot gedeelte Nederlanders ervaart hun werk en leven dan als zingevend: Ze hebben er letterlijk elke dag zin in en ze hebben het idee dat ze een belangrijke bijdrage leveren aan de wereld. De kortste weg daarnaartoe ontstaat wanneer de leiders van de toekomst nú voorop gaan lopen in deze beweging. En die leider van de toekomst, dat ben jij als gedreven young professional. Helemaal als je je quarterlife-periode, hét moment dat je je leven het meest vorm kun geven, aangrijpt om bewust voor jezelf te kiezen en daarmee voor een betere wereld. Als je nú de weg inzet van leven vanuit je talenten en passies dan zul je met de dag van grotere waarde zijn voor andere mensen en meer geluk ervaren in jezelf.

Helaas, er zijn geen komende evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen