Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

De NBF is dé Nederlandse beroepsvereniging van film- en televisiemakers voor alle professionals en bedrijven in de AV-branche.

Maar wat kun je als NBF-lid precies van ons verwachten?

De NBF komt op voor jouw belangen De NBF is zeer actief betrokken bij politieke gesprekken en onderhandelingen waarbij we ons sterk maken voor de positie van alle film- en televisiemakers.

De NBF is een servicebureau. Heb je vragen over contracten, auteursrecht of financiën? Of zoek je contactgegevens van iemand uit de film- en tv sector? Wij kunnen je verder helpen door je in contact te brengen met andere mensen uit ons brede netwerk van film- en tv-professionals.

De NBF regelt kortingen voor haar leden. Wij hebben regelingen getroffen met verzekeraars, autoverhuurders, financiële en juridische adviseurs die je tegen een gunstig tarief kunnen helpen. Daarnaast krijg je als NBF-lid korting bij verschillende bioscopen en op allerlei handige producten.

De NBF organiseert evenementen en filmavonden. Elke laatste maandag van de maand en tijdens de grote filmfestivals bieden wij een netwerkborrel met inhoudelijk programma over actuele zaken in de film en tv sector. Daarnaast organiseren we filmavonden met interessante nagesprekken met de makers.

De NBF biedt netwerkgelegenheden. Tijdens onze evenementen kun in gezellige setting je oude, nieuwe collega’s en opdrachtgevers ontmoeten. Aansluiten bij de NBF betekent deel uitmaken van een groot netwerk van mediaprofessionals. Zo versterk je je positie als maker en blijf je zichtbaar voor collega’s.

De NBF heeft verschillende contributietarieven. Het lidmaatschap kan vooral qua verzekeringen zoveel voordeel bieden dat je je contributie er al snel uit hebt. Word daarom nu lid!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen