Roepaen Podium

http://www.roepaen.com

Als organisatie is Roepaen nog altijd betrokken bij diens regio en andersom geldt hetzelfde. Verweven met Gennep en Ottersum in het algemeen en met de aangrenzende rivier de Niers in het bijzonder, weet Roepaen als geen ander waar het vandaan komt en waar het naartoe vaart. Aangezien het complex op nog geen 5 kilometer afstand grenst aan Brabant, Gelderland en Duitsland, blijft het aanbod niet enkel gefocust op de kop van Noord-Limburg.

De kernactiviteiten van Roepaen zijn momenteel drieledig: concerten en festivals, ruimte- en faciliteitenverhuur en kano- en vlotbouwactiviteiten. Ondanks dat de diversiteit binnen dit onderlinge aanbod erg groot is, bestaat de overkoepelende organisatie toch uit slechts één merk. Dit heeft alles te maken met datgene wat de verschillende activiteiten met elkaar gemeen hebben en waarin deze zich met die van andere organisaties onderscheiden: de prachtige locatie.

Want niet alleen als organisatie stelt Roepaen eigenzinnigheid en creativiteit voorop, ook als monumentaal kloosterpand is en blijft Roepaen uniek en authentiek. Of je nou voor een concert, festival, kanotocht, vergadering of bedrijfsfeest komt, een bezoek aan deze oorspronkelijke locatie en originele organisatie is hoe dan ook bijzonder, zo niet onvergetelijk.