Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Salsaholics

Hier bij Salsaholics willen we eigenlijk maar één ding: jou aan het einde van het feest moe, voldaan en met een grote grijns naar huis laten gaan. Dat willen we vanuit onze passie voor salsa.
 
Daarom zoeken we de beste DJ's die in staat zijn om, elk in hun eigen herkenbare stijl, jou de hele avond op de vloer te kunnen houden. Deze DJ's opereren al op een internationaal niveau, of zouden daar gerust thuis kunnen horen. Zij draaien salsa in de breedste zin, afgewisseld met son, chacha en wat bachata.
 
Om jou optimaal te laten genieten, hebben we een lokatie gevonden met een fantastische hardhouten dansvloer. Ideaal dus om te spinnen en te shinen. Deze lokatie, Het Turfschip in Etten-Leur, heeft ook nog eens geweldig geluid en meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast de deur. Bovendien kan je, als jouw voeten echt even rust nodig hebben, in het horeca gedeelte genieten van een drankje of hapje. Dan hebben de dansers ook geen last van drank op of naast de dansvloer.
 
Om je te stimuleren, is er voor aanvang van elk feest een interessante workshop. De kennis die je op kan doen, kan je die zelfde avond nog toepassen in jouw dansen.
 
We zien je graag, met een grote grijns, op de dansvloer.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen