" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Congres Gastvrij Parkeren

Empaction

Donderdag 25 september 2014 van 13:30 tot 18:00 (CEST)

Congres Gastvrij Parkeren

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Congres Gastvrij Parkeren Beëindigd Gratis  

Deel Congres Gastvrij Parkeren

Evenement gegevens

CONGRES GASTVRIJ PARKEREN

Onder leiding van dagvoorzitter Frits Huffnagel gaan we tijdens dit inspirerende congres uitgebreid in op een nieuwe kijk op parkeren. De behoeften van de markt en nieuwe ontwikkelingen als digitalisering van de parkeerketen staan daarin centraal.

Betaald parkeren is een krachtig instrument voor parkeerregulering, maar worstelt met een slecht imago. Daarom wordt op veel plaatsen parkeren als een ‘dissatisfier’ gezien. Tegelijkertijd kan een goed geregeld parkeerbeleid een sterk marketinginstrument zijn. De bestemmingslocatie die gastvrij en klantgericht parkeren biedt, onderscheidt zich. Nieuwe technische ontwikkelingen bieden kansen, maar moeten wel aansluiten bij de behoeften van de gebruiker.

Middels interactieve voordrachten van vooraanstaande sprekers hopen wij u te inspireren met veel voorbeelden van klantvriendelijke oplossingen van vandaag en morgen. Zodat u ook anders gaat kijken naar parkeren en vooral kansen leert zien. We hopen u op 25 september voor een boeiende middag te kunnen verwelkomen in het prachtige Van Abbemuseum te Eindhoven.

Bart van Hussen
Paul van Loon

Empaction BV

Frits HuffnagelProgramma:

13.30: ontvangst

14.00: aanvang congres

17.00 tot ca. 18.00: afsluitende borrel

Dagvoorzitter: Frits Huffnagel

Heb je vragen over Congres Gastvrij Parkeren? Neem contact op met Empaction

Waar en wanneer


Van Abbemuseum
10 Bilderdijklaan
5611 NH Eindhoven
Nederland

Donderdag 25 september 2014 van 13:30 tot 18:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Empaction

Empaction zet parkeren in beweging

Als het om parkeren gaat, raken beleidsbepalers vaak verstrikt in een onoverzichtelijke kluwen van vraagstukken en belangen. Empaction ontrafelt en brengt helderheid. Onze kracht: het creëren van vertrouwen, duidelijkheid en flexibiliteit bij alle belang­hebbenden. Ons doel: de beste oplossing voor u, maar ook voor alle andere partijen. Want zo verzekert Empaction u van een duurzaam scenario, met een groot draagvlak.

www.empaction.nl

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.