" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

INBOUND MARKETING TRAINING

FYS GROUP

Donderdag 11 september 2014 van 10:00 tot 17:00 (CEST)

INBOUND MARKETING TRAINING

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Beautyprofessionals Beëindigd € 199,00 € 5,73
Partners die werken met onze cosmeticamerken Beëindigd Gratis € 0,00
Overige bedrijven en professionals Beëindigd € 299,00 € 7,50

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel INBOUND MARKETING TRAINING

Evenement gegevens

Inbound Marketing Cursus, Workshop en training voor bedrijven in de schoonheidsbranche en iedereen die begrijpt dat internet in 2016 80% van het het retail proces gaat bepalen. Als je de tools en tijd in huis hebt, en je weet waar je mee bezig bent,  kan ook jij inbound marketeer zijn.

Wij helpen je daar graag bij door het bieden van cursussen, workshops en training aan onze partners. Is je bedrijf niet goed vindbaar online, heb je wel bezoekers op je website maar leveren die geen leads, prospects of beter nog, klanten op? Je kunt natuurlijk een inbound marketing abonnement bij ons afsluiten, maar wij weten ook dat er niemand is die jouw (schoonheids)bedrijf beter kent, dan jij. Schrijf je nu direct in voor één van onze inbound marketing trainingen.

Inbound Marketing een slimme manier om in contact te komen met potentiële klanten. Leads die jij niet hebt gevonden met dure advertenties maar mensen die op het juiste moment of zoek zijn naar jouw dienst of product. Tijdens deze ééndaagse training leer je wat er komt kijken bij Inbound Marketing. Praktisch en direct toepasbaar! Inbound Marketing is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in contentmarketing en goede leads wil genereren door het delen van kennis.

Allereerst bedoeld voor onze partners in de schoonheidsbranche maar ook voor redacteuren, communicatieprofessionals en marketingprofessionals van bedrijven buiten de beautywereld. Je bent op de hoogte van hetgeen belangrijk is voor een effectieve inbound marketing strategie. Je hebt een opzet gemaakt voor maken van je eigen online internet strategie. Je weet hoe je inbound marketing kunt maken, of kunt laten maken. Je weet hoe je maximale aandacht voor je schoonheidsinstituut, product of bedrijf krijgt tegen minimale kosten. Je weet hoe je inbound marketing kunt omzetten naar geld op de bank. Je weet precies hoeveel tijd je kwijt bent en hoe duur inbound marketing is. En, belangrijk, wat het kost als je er geen tijd aan besteedt.

Heb je vragen over INBOUND MARKETING TRAINING? Neem contact op met FYS GROUP

Waar en wanneer


FYS Group
50 Paasheuvelweg
1105 BJ Amsterdam
Nederland

Donderdag 11 september 2014 van 10:00 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

FYS GROUP

Wij geloven dat je leverancier meer kan doen voor jouw instituut. Wij zijn een groep mensen met cosmeticamerken, klaar om voor je te werken. Wij streven ernaar de beste ondersteuning in de beauty branche te geven. Echt waar.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.