" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Online Recruitment Bootcamp

Netwerven

Donderdag 31 juli 2014 van 10:00 tot 15:00 (CEST)

Online Recruitment Bootcamp

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Gratis voor recruitmentspecialisten Uitverkocht Beëindigd Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Online Recruitment Bootcamp

Evenement informatie

Speciaal voor de thuisblijvers of de late vakantiegangers organiseren wij donderdag 31 juli, het Online Recruitment Bootcamp.

Het doel is je tijdens 5 sessies in een dag bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Analytics, SEO, Advertising, Social & Content Marketing en Mobile & UX design. Zo ben je voorbereid voor de wervingspiek in september. Vandaar de naam “Online Recruitment Bootcamp”.

De sessies starten om 10:00 en de laatste eindigt om 15:00 in ons nieuwe HQ. Nog steeds aan de Asterweg in Amsterdam, maar op 20 F1 i.p.v. 20B2.

Onze online specialisten praten je bij over:

Analytics
Een kennissessie om recruitmentspecialisten bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google Analytics en Online Recruitment. Denk aan het optimaliseren van je website o.b.v. Google Analytics data en het inzichtelijk maken van recruitment KPI’s d.m.v. dashboard en rapportages. Maar ook het overstappen naar Universal Analytics.

Advertising 
Tijdens deze sessie gaan we in op de volgende vragen: Waarom zou je advertising inzetten voor recruitment? En hoe zet je advertising in voor recruitment? We bespreken we de volgende kanalen: Google AdWords Facebook Ads LinkedIn ads

SEO
Er zijn twee soorten vacatureteksten: gewone vacatureteksten en geoptimaliseerde vacatureteksten. Laatste scoort niet alleen goed bij de bezoeker van je site, maar verschijnt ook beter in de Google zoekresultaten! Tijdens deze sessie gaan we in op de fijne kneepjes en laatste ontwikkelingen van SEO tekstschrijven voor vacatures.

Social en Content Marketing
Tijdens de Social & Content Marketing sessie gaan we verschillende elementen bespreken die van belang zijn voor de engagement op jouw site. Daarnaast gaan we jouw site content samen beoordelen en verbeteringen aandragen. Hieronder de indeling van deze sessie: Visual Content Marketing Storytelling Interactive case maken

User experience, gebruikerservaring en Mobile design
Tijdens deze sessie geven we een uitgebreide introductie tot de mogelijkheden en ervaringen met gebruikerservaring, design en mobiel design. Vragen die we onderzoeken tijdens deze sessie zijn bijvoorbeeld: Moet je kiezen voor een lijst of tegeloverzicht in je vacature-overzicht? Werkt een slider, en wat zijn de alternatieven? Hoe moet een vacature-detailpagina eruit zien? En wat werkt wel en wat niet met betrekking tot mobiel (solliciteren)?

Heb je vragen over Online Recruitment Bootcamp? Neem contact op met Netwerven

Waar en wanneer


Netwerven
Asterweg 20
F1
1031HN Amsterdam
Nederland

Donderdag 31 juli 2014 van 10:00 tot 15:00 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Netwerven

Sinds 2006 opereert Netwerven op de scheidslijn tussen recruitment en online marketing. In de afgelopen jaren is Netwerven uitgegroeid tot de dienstverlener op het gebied van online recruitment door de effectieve inzet van (online) middelen om de werving van personeel (kosten)effectiever te maken. Netwerven heeft intussen voor tientallen klanten optimaal vindbare en meetbare ‘werkenbij’ websites gerealiseerd. Denk daarbij aan klanten als PostNL, bol.com, Booking.com, Jumbo Supermarkten, Stork en BAM.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.