" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Programmeren met kinderen (summer2learn)

Innofun

Woensdag 27 augustus 2014 van 14:00 tot 16:30 (CEST)

Programmeren met kinderen (summer2learn)

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
SUMMER2LEARN - PROGRAMMEREN Beëindigd € 25,00 € 2,25

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Programmeren met kinderen (summer2learn)

Evenement gegevens

Altijd al een robot willen aansturen en spelenderwijs leren programmeren? Maak kennis met robotica, programmeren en kunstmatige intelligentie.Ontdek de mogelijkheden van programmeren in je onderwijs! In deze kennismakingsworkshop ga je samen aan de slag met Robomind, Scratch en andere tools voor kinderen.

PARTNERS

ROBOMIND
RoboMind is een educatieve programmeeromgeving waarmee op een leuke en eenvoudige manier kennis kan worden gemaakt met de fundamenten van de informatica. Door een virtuele robot te programmeren worden al doende de basis principes van populaire programmeermethoden bijgebracht. Daarnaast wordt door het oplossen van specifieke opdrachten ook inzicht verkregen in de robotica en kunstmatige intelligentie.
http://www.robomind.net/

DIGILAB
Het digilab is de mobiele werkplaats voor het vormgeven van ideeën, ervaringen en leerprocessen met digitale middelen door leerlingen, studenten en volwassenen.
http://www.digi-lab.org/

Heb je vragen over Programmeren met kinderen (summer2learn)? Neem contact op met Innofun

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.