Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

re:connectconference 'Relations'

re:connect

Vrijdag 31 oktober 2014 om 19:30 - Zaterdag 1 november 2014 om 23:00 (CET)

re:connectconference 'Relations'

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Alleen vrijdagavond - 31 oktober 2014 Uitverkocht Beëindigd € 5,00 € 1,22
Alleen zaterdagavond - 1 november 2014 1 Ticket Beëindigd € 5,00 € 1,22

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel re:connectconference 'Relations'

Evenement informatie

Uitnodiging

Alles valt of staat bij relaties. En dan hebben we het niet alleen over de huwelijken, maar ook wanneer je kijkt naar vriendschappen en zelfs netwerken van mensen. We hebben relaties nodig. Tijdens deze twee dagen willen we ons focussen op twee delen:

Dating en huwelijk
Zaterdag overdag zal de focus vooral liggen op dating en huwelijk. En denk nu niet: “Ik ben niet getrouwd, dit is niets voor mij” of “Mijn huwelijk is top, ik heb dit niet nodig”. Maar doe eens gek en investeer in jouw toekomst of in jouw nu. Want het is beter om een huis te onderhouden, dan te wachten totdat er iets stuk is. In de kerk lopen we zo vaak achter de feiten aan, we gaan pas naar conferenties wanneer er problemen zijn, maar wat zou er gebeuren als we zouden beseffen dat je zoveel problemen kan voorkomen als je had geïnvesteerd in je (toekomstige) relatie?

Toen wij nog aan het daten waren bezochten we vaak genoeg (stiekem) seminars voor getrouwde stellen. We boden aan om sprekers gratis rond te rijden zodat we bij die seminars mochten zij en daar plukken we nu de vruchten van. Met deze conferentie hoef je niet stiekem te komen, nee… het is gewoon toegankelijk voor iederen, zodat de kennis voor een ieder beschikbaar is. Het enige wat je moet doen, is dat weekend vrijhouden, registreren en komen.

Avonden
De avonden zijn wat algemener van aard. De focus ligt dan op de relatie God en mens en mensen onderling. Als er in oktober nog ruimte is zullen er ook losse tickets voor de avonddiensten beschikbaar zijn zodat je eventueel vrienden kan uitnodigen. Beide avonden eindigen ook met Surrender wat simpelweg inhoudt dat we ons zullen overgeven aan God in de wetenschap dat Zijn liefde ons heeft omsingeld. Dus de avonddiensten wil je niet missen als je houdt van straight-to-the-point onderwijs en lekkere worship.

Kom je ook?
Met deze conferentie willen we investeren in kennis zodat we betere (lees: meer gezonde) relaties bouwen. We hebben hiervoor twee te gekke sprekers uitgenodigd. We geloven dat deze twee mensen hun preken leven en dat ze heel veel te bieden hebben. We willen je dan ook van harte uitnodigen om deze twee data te reserveren in je agenda en je best te doen om er gewoon bij te zijn. Je zal er echt geen spijt van krijgen. We zien ernaar uit om je te verwelkomen!

Take care,

Gilbert & Sharon

  

Registreren

De registratiekosten voor conference zijn 30 euro per persoon (early bird).
Early bird tarief geldt tot 1 juni, daarna kost het 40 euro per persoon en vanaf 1 oktober kost het 50 euro per persoon.

Vanwege de verwachte opkomst raden we je aan om niet te lang te wachten met registreren.
De avonddiensten zijn gratis toegankelijk, maar het is pas vanaf 1 oktober mogelijk om je hiervoor te registreren (mits er nog plaats over is).

Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons binnen 24 uur je e-ticket(s) per e-mail.

 

Programma

Vrijdag 31 oktober 
19.30 – Opening conference – Gilbert Thera – SURRENDER
 
Zaterdag 1 november 
10.00 – Seminar – Robi Sonderegger
11.00 – Seminar – Robi Sonderegger
12.00 – LUNCH BREAK
13.30 – Seminar – Robi Sonderegger
14.30 – Seminar – Robi Sonderegger
16.00 – DINNER BREAK
19.30 – Closing service – Robi Sonderegger – SURRENDER
 
Vertaling
Dr. Robi spreekt Engels en zal worden vertaald naar het Nederlands. Indien nodig zal Gilbert worden vertaald naar het Engels. Er is tevens een Tolk Nederlands Gebarentaal aanwezig.

 

Meer informatie

Op www.reconnectconference.nl kan je alle informatie vinden over deze conferentie.

Heb je vragen over re:connectconference 'Relations'? Neem contact op met re:connect

Waar en wanneer


Van der Valk Hotel Haarlem
Toekanweg 2
2035 LC Haarlem
Nederland

Vrijdag 31 oktober 2014 om 19:30 - Zaterdag 1 november 2014 om 23:00 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

re:connect

Wij zijn re:connect. Onze droom is om samen met jou en anderen te (re)connecten met God en elkaar.

Wij zijn gewone mensen die geloven in een niet zo gewone God die houdt van iedereen en die liefde willen wij weerspiegelen door ons leven heen.

re:connect community church
Postbus 2550
2002 RB Haarlem

KvK: 57158479
ING: 786 43 13 t.n.v. re connect community church

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.