" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Summerschool: Geweldige relaties opbouwen met je klanten en moeiteloos verkopen?

Pop-up Professionals

Dinsdag 19 augustus 2014 van 13:00 tot 16:00 (CEST)

Summerschool: Geweldige relaties opbouwen met je...

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Summerschool 10 Tickets Beëindigd € 10,00 € 0,00 € 2,10

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Summerschool: Geweldige relaties opbouwen met je klanten en moeiteloos verkopen?

Evenement gegevens

5 Geheimen van Gastvrijheid voor Ondernemers 

 
Speciaal voor: zelfstandig ondernemers die geweldige relaties met een groep vaste klanten willen opbouwen en daardoor moeiteloos gaan verkopen. 


Tijdens deze workshop leer je wat de geheimen van gastvrijheid zijn en hoe je ze kunt gebruiken om klanten aan jouw bedrijf te binden.  


De meeste ondernemers steken heel veel geld en tijd in acquisitie, terwijl nieuwe klanten veel minder opleveren dan bestaande klanten. Je kunt die energie beter steken in het opbouwen van een trouwe klantenkring, die keer op keer bij je terugkomt. Dat geeft rust, bespaart je geld, en levert je meer omzet op. 


Tijdens de workshop 5 Geheimen van Gastvrijheid combineren we inzichten uit verschillende sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de horeca, en leren je innovatieve manieren om meer indruk te maken op je bestaande klanten.  


Je leert: 

  • hoe je meer indruk maakt op je klanten door beter in te spelen op hun wensen 

  • hoe je op een laagdrempelige manier extra diensten kunt verkopen 

  • wat ervoor nodig is om zo veel indruk te maken op je klanten dat ze steeds bij je terugkomen 

  • hoe je gemakkelijk je omzet bij bestaande klanten kunt vergroten 

 
We zien je graag op 19 augustus!  

Karen, Sjoukje en Martine 

 


Heb je vragen over Summerschool: Geweldige relaties opbouwen met je klanten en moeiteloos verkopen?? Neem contact op met Pop-up Professionals

Waar en wanneer


Pop-up professionals
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht
Nederland

Dinsdag 19 augustus 2014 van 13:00 tot 16:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Pop-up Professionals

Pop-up Professionals is een broedplaats voor ondernemers gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw De Pionier vlak achter de Jaarbeurs in Utrecht West. In de aula van een voormalige MTS-school bieden wij een ideale werkomgeving voor zzp’ers, waar ze niet alleen aan hun opdrachten maar ook aan hun bedrijf kunnen werken. Naast een flexibele werkplek met comfortabele ergonomische bureaustoelen bieden we een selectie aan trainingen, coaches en workshops aan. Kortom; alles wat je nodig hebt om te groeien als ondernemer. Voor ons geldt; jouw succes is ons succes!

We bieden je flexibele abonnementen waarbij je kunt kiezen voor 4 of 8 werkdagen per maand of een vaste werkplek. Je kunt bij ons dan ook de overlegruimtes gebruiken en alle faciliteiten van het bedrijfsverzamelgebouw, zoals gratis parkeren of een heerlijke lunch in het restaurant. 

Dus ben je op zoek naar een inspirerende werkplek met leuke collega-ondernemers en wil je graag je werk achter kunnen laten op kantoor, na een effectieve werkdag? Kom dan eens proefwerken bij Pop-up Professionals! Kom gratis proefwerken via onze site www.popupprofessionals.nl!

  Contact opnemen met de organisator
Summerschool: Geweldige relaties opbouwen met je klanten en moeiteloos verkopen?
Utrecht, UT Events Cursus Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.