Gratis

2019 Ontbijtpakket SJR

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SJR

44 Rozenlaan

2840 Rumst

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste ouders en sympathisanten,


Het is weer zover. De jaarlijkse ontbijtactie van de ouderraad van de Sint Jozefschool Reet komt er aan. Op 09 februari 2019 willen we jullie verwennen met heel wat lekkers.


Met deze actie proberen we elk jaar de school financieel te steunen. Hiermee realiseerden we o.a. de fietshelling aan de kleuterspeelplaats en ondersteunden we de aankoop van nieuwe speeltuigen. Vorig jaar ging onze steun naar de lagere school en droeg bij tot het realiseren van het afdak.


Wat mag u in uw ontbijtpakket (8€ pp) verwachten:


Lekkere verse croissant en pistolets, beleg, fruitsap, koffie en thee, choco en confituur, yoghurt, stukje fruit, … en voor de liefhebbers een flesje cava (5€ per flesje)!


Uw ontbijtpakket wordt op zaterdag 9 februari aan huis geleverd tussen 8u en 10u.


Of u kan het zelf komen ophalen tussen 7u30 en 9u30!


Iedereen mag bij ons een ontbijtje bestellen. Dus spreek zeker ook buren en vrienden aan. Uit praktische overwegingen leveren wij enkel binnen een straal van 7km (afhalen kan natuurlijk wel).Hoe bestellen?


U bestelt bij voorkeur online via de link


- U betaalt per overschrijving: Gelieve het gepaste bedrag (8€ pp voor ontbijt en 5€ per flesje cava) over te maken (Rekeninghouder: Ouderraad SJR, IBAN: BE14 9731 5581 6083), onder vermelding van de naam en het leveradres van de inschrijving


- U betaalt liever cash: Gelieve de bevestiging van de online inschrijving, met gepast geld (8€ pp voor ontbijt en 5€ per flesje cava), binnen te brengen op de school.
Bestellingen (inclusief de betaling) moeten ten laatste op maandag 28/1 binnen zijn.
Wij danken u reeds voor uw steun en wensen u alvast smakelijk eten!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SJR

44 Rozenlaan

2840 Rumst

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen