Aan de slag als preventiemedewerker (online inspiratiesessie)

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.

Aan de slag als preventiemedewerker (online inspiratiesessie)

Online bijeenkomst over je rol en taken als preventiemedewerker

Door Vervangingsfonds / Participatiefonds

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 16 mei 2023 06:30 - 08:00 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

Je bent preventiemedewerker maar wat houdt de rol van preventiemedewerker eigenlijk in?

Als preventiemedewerker heb je wellicht vragen over de invulling van jouw rol, jouw verantwoordelijkheden en taken. En wil je misschien graag meer weten waarover het gaat als er wordt gesproken over de arbeidsomstandigheden op school of wat een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) betekent.

Tijdens deze sessie ontvang je praktische tips over hoe je structureel de arbeidsomstandigheden op jouw school onder de aandacht kunt brengen. De training is uitermate geschikt voor de startende preventiemedewerker maar ook voor de preventiemedewerker met de nodige ervaring

Voor wie

Preventiemedewerkers, schooldirecteuren en Arbo coördinatoren.

Tijd

15.30 - 17.00 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Over de organisator

VfPf is de expert op het gebied van HRM die scholen adviseert en ondersteunt in hun ambities en ontwikkeling tot toekomstbestendige en professionele organisaties.

Wij organiseren regelmatig (online) trainingen en bijeenkomsten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbeidsomstandigheden, werkgeluk, re-integratie en nog veel meer. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor bestuurders, schoolleiders, HR-adviseurs en medewerkers in het PO.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.nl.

Tot ziens bij een van onze evenementen!