€ 945

Branding for Change op 12, 19 & 26 november en 3 december 2021

Venster Acties en details

€ 945

Evenementdetails

Locatie

Locatie

De Groene Afslag

111 Amersfoortsestraatweg

1251 AV Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een course over Branding voor 'the good cause'. Met de verrukkelijk creatieve Marcel Kampman en zijn bijzondere gastsprekers.

Over dit evenement

Merkenbouw is een krachtig instrument om een boodschap over te brengen en vraag te creëren. Succesvolle bedrijven weten hun producten en diensten begerenswaardig te maken. Het is het verhaal van Tesla en van Apple, maar ook van Coca-Cola en McDonalds. Zelfs als we weten dat het ‘eigenlijk niet zo goed voor ons is’ of dat deze bedrijven niet altijd het beste met ons voor hebben, laten we ons verleiden.

Als we zo vatbaar zijn voor de verleidingen van marketing en reclame, hoe kunnen we dit dan inzetten voor de dingen die er echt toe doen? Hoe maken we het verhaal van een betere wereld begerenswaardig, verleidelijk en sexy?

Kunnen we gedrag ‘verbeteren’? Ook wordt het onderwerp ‘keuzearchitectuur’ verkend. Dat is de wetenschap achter de keuze die mensen maken en hoe dit maatschappelijke impact kan bevorderen.

In dit programma nodigen we je uit je eigen casus mee te nemen om zo concreet aan de slag te gaan. Ook zullen we gastsprekers hebben met hun eigen verhaal, succesnummers maar juist ook waar het wat in de - waarschijnlijk biologische - soep liep.

Met docent Marcel Kampman en gastdocent Mark Woerde

Praktische Zaken:

De course bestaat uit 4 vrijdagen (12, 19 en 26 november en 3 december).

Aankomst en lunch om 12uur, Programma van 13:00-17:00 en afsluitende borrel.

De kosten zijn voor een complete course inclusief eten, drinken en borrel, en inclusief de registratiekosten en BTW.

De courses vinden doorgang bij minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers. Dit laten we uiterlijk 1 week voor de start weten.

WAT WE NOG MET JE WILLEN DELEN

Restitutie niet mogelijk. Je deelname doorschuiven naar een volgende mastercourse kan in overleg. Daarbij organiseren we alles zo Corona Proof mogelijk en zullen voor de start van elke course ons protocol met je delen.

Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en doe eventueel online mee. Maar we hopen met heel ons hart dat je er gezond en wel - en intensief - bij zult zijn.


		Afbeelding van Branding for Change op 12, 19 & 26 november en 3 december 2021
Delen met vrienden

Locatie

De Groene Afslag

111 Amersfoortsestraatweg

1251 AV Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator De School for Change bij De Groene Afslag

Organisator van Branding for Change op 12, 19 & 26 november en 3 december 2021

Hoe wil jij dat de wereld er straks uitziet?

De School for Change biedt handelingsperspectief aan mensen die de wereld – je raadt het al – willen veranderen. In alle opleidingen draait het om Leadership for Change. We hebben heel veel nieuwe leiders nodig. Niet louter bazen en bazinnen, maar mensen die voor de troepen uit lopen en anderen in beweging krijgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen