Gratis

CoderDojo Café #3 @ Nemo Amsterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NEMO Science Museum

2 Oosterdok

1011 VX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Oorspronkelijk was de meetup gepland in juni in Hilversum. Vanwege de vakantieperiode en een enigszins ongelukkig moment (vrijdagavond) viel de opkomst tegen. Dit heeft ons destijds doen besluiten om de meetup uit te stellen. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om een beter moment én een betere locatie te vinden en dat is gelukt!

Op zondag 10 december zijn wij van harte welkom in de Theater Zaal in het Nemo Science Museum in Amsterdam. We kunnen de hele middag gebruik maken van de ruimte. We verwachten minimaal 50 man, we kunnen opschalen naar zo'n 70 man, en als we een beetje ons best doen misschien nog wel wat meer.

Wederom is de organisatie in handen van Shirley de Wit die het programma van juni nu zal omvormen naar een passend programma voor een middag in Nemo.

Globaal programma (onder voorbehoud):
13.00 - 14.00 | Keynotes
14.00 - 15.00 | Lightning Talks*
15.00 - 17.00 | Workshops
17.00 - 18.00 | Borrel en netwerken

*) Lightning Talks
We willen jullie graag de mogelijkheid bieden om toffe dingen van jouw dojo te delen. Heb jij wat tofs meegemaakt of doen jullie iets unieks? Laat het zien in een korte talk van max. 10 minuten! Je kan je hiervoor aanmelden via contact@coderdojo.nl o.v.v. "Lightning Talk CoderDojo Café #3".

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NEMO Science Museum

2 Oosterdok

1011 VX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen