De Arbomeester: hoe werkt dat? (online workshop)

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.

De Arbomeester: hoe werkt dat? (online workshop)

Online bijeenkomst tijdens de Week van de RIE over de werking van de Arbomeester

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Met de Arbomeester, een branche erkend instrument voor het primair onderwijs, kun je de wettelijk verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) op jouw school uitvoeren.

De RI&E brengt de veiligheid- en gezondheidsrisico’s van medewerkers in kaart. Met behulp van de vragenlijsten in Arbomeester inventariseer je belangrijke arbothema’s zoals: binnenklimaat, BHV, werkplekinrichting en agressie en geweld.

Wil je aan de slag met Arbomeester maar heb je nog geen of weinig ervaring met dit instrument, en ben je op zoek naar praktische tools? Dan is deze workshop zeer geschikt voor jou! Je leert de stappen te zetten die nodig zijn om de uitvoering van de RI&E succesvol af te ronden.

Voor wie

Preventiemedewerkers, schooldirecteuren en functionarissen met arbo in hun takenpakket.

Tijd

15.30 - 17.00 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.