Gratis

erVAAR Piraterij op de Castor tijdens de Wereld Haven Dagen 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Weet jij hoe de marine te werk gaat bij piraterij of een gijzeling? Tijdens de Wereld Haven Dagen in Rotterdam kun je dit op een wel heel speciale manier ervaren. Stap aan boord van de Castor en beleef spanning en sensatie terwijl het special forces team van de marine met behulp van geweren en helikopter demonstreert hoe ze werken.

erVAAR Events mag u kaarten aanbieden voor dit unieke avontuur gebaseerd op echte ervaringen. Ben jij degene die wordt gered?


Wie:

Iedereen ouder dan 12 jaar die houdt van spanning & actie (ook leuk voor groepen of als uniek personeelsuitje).


Waar:

Rotterdam


Data:

Op 6,7,8 september 2019 zijn er weer de Wereld Haven Dagen. De exacte tijden van de demo's op deze data wordt in de loop van het evenement bekend gemaakt. Voor zo ver bekend zullen er 5 demo's plaatsvinden waar ticketverkoop voor zal zijn.


Op de hoogte blijven van de kaartverkoop?

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar en VOL = VOL

Wanneer u zich op deze pagina gratis registreert zult u tijdig op de hoogte worden gehouden van de ticketprijzen, de evenement tijden en wanneer de kaartverkoop van start gaat.


Bekijk onderstaand filmpje om alvast in de stemming te komen.erVAAR piraterij en wordt gered door de Marine tijdens de Wereld Haven Dagen

________________________________________________

Namens de Castor mag erVAAR Events u deze tickets aanbieden om de demonstraties van de Marine live vanaf het water te ervaren. M.L.V. Castor is een groep vrijwilligers die zorg dragen voor de Castor, een van de weinige Zeegaande Monumenten die Nederland nog heeft.
De algemene voorwaarden van M.L.V. Castor zijn van toepassing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen