Gratis

Fondsevent 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spant!

3 Doctor Abraham Kuyperlaan

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Fondsevent - high reward, high risk

Over dit evenement

Sinds 2008 organiseert Fondsnieuws in nauwe samenwerking met de Nederlandse vermogensbeheersector, het Fondsevent. Het initiatief is sindsdien uitgegroeid tot het grootste kennis- en netwerkevenement voor beleggingsprofessionals werkzaam in de bank-, vermogens- en vermogensbeheersector in Nederland.

Op de 14e editie van Fondsevent op maandag  27 september wordt stilgestaan bij hoe de wereld eruit ziet  áls dit post-corona tijdperk echt voorbij is. Wordt het een dan een tijdperk van high reward, high risk?  Extreem lage rentes, gecombineerd met globalisering en vrije handel zorgen ook voor bubbels, ongelijkheid, spanningen en populisme. Is het beleid van de centrale banken en regeringen nog houdbaar. Of gaat de wal het schip keren? En wat betekent dat voor beleggers?

Fondsevent 2021 is dit jaar weer een fysiek evenement, we maken er een bruisend kennisfestival van. Daarbij  kunt u naar de live show komen, expertsessies bijwonen en bij de opname van podcasts zijn. En u kunt natuurlijk het netwerken weer oppakken, dat ruim een jaar geleden zo abrupt tot stilstand kwam!

We gaan uit van een Nederlandse samenleving die niet meer gedomineerd wordt door Corona. Samen met de partners van Fondsevent zullen we de investment strategy voor de toekomst proberen te bepalen: 

NB: we zullen maatregelen voor Covid.19 nauwlettend volgen. Indien het niet mogelijk is dit evenement met live publiek te organiseren stellen we u hiervan op de hoogte. 

De bijeenkomst is gratis en bestemd voor private bankers, vermogensbeheerders, gatekeepers en consultants. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname. Aanmelding is onderhevig aan de instemming van Fondsnieuws en de sponsorende partijen.

Datum en tijd

Locatie

Spant!

3 Doctor Abraham Kuyperlaan

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Fondsnieuws

Organisator van Fondsevent 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen