Fondsevent 2022

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Hartelijk dank voor uw inschrijving. Aanmelding is onderhevig aan de instemming van Investment Officer en de sponsorende partijen.

Fondsevent 2022

Fondsevent: beleggen in de nieuwe wereldorde

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Tinfabriek Amsterdamsestraatweg 5 1411 AW Naarden Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Fondsevent 2022

Graag heten we u welkom op het informatieve netwerk event van Investment Officer Nederland voor beleggingsprofessionals.

Thema programma

Wat gebeurt er als ‘we’ de oorlog niet winnen? Hoe ziet de toekomst van Europa eruit als Trump weer aan de macht komt? Of Rusland de gaskraan dichtdraait en China de Verenigde Staten economisch voorbijstreeft?

Het Fondsevent gaat dit jaar over de Nieuwe Wereldorde en de betekenis voor uw beleggingen. In gesprek met experts - diplomaten, Rusland deskundigen, historici en portefeuillestrategen – zoeken we in gezelschap van dagvoorzitter Rens de Jong naar duiding, relativering en oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd. De dag bestaat niet louter uit zware kost: we bieden perspectief en besluiten met comedy, gevolgd door een netwerkborrel.

Het programma

09.30 uur Ontvangst deelnemers

10.30 uur Op zoek naar een nieuwe wereldorde

12.00 uur Lunch

13:00 uur Aanvang partner sessies ronde 1

14.10 uur Aanvang partner sessies ronde 2

15.10 uur Pauze

15.40 uur CIO's in debat over beleggen in de nieuwe wereldorde & dagafsluiting met cabaret.

16.45 uur Aanvang borrel

18.00 uur Einde

* het programma is onder voorbehoud van wijzigingen

De bijeenkomst is gratis en bestemd voor private bankers, vermogensbeheerders, gatekeepers en consultants. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname. Aanmelding is onderhevig aan de instemming van Investment Officer en de sponsorende partijen.