Kenonz netwerk event x boat party

Kenonz netwerk event x boat party

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Almere Haven

Sluis 7

1357 NZ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Hét vetste netwerk event van 2022! Een avondvullend programma op één van de mooiste partyschepen van Nederland, namelijk DOCKS 1.

Over dit evenement

Hét vetste netwerk event van 2022! Hoe je een zakelijk event het beste kunt combineren met een dik feest? Precies zo. Een avondvullend programma op één van de mooiste partyschepen van Nederland, namelijk DOCKS 1. Het begin van de avond zal in het teken staan van netwerken, een lezing bijwonen en een goed beeld krijgen van carrièremogelijkheden binnen de overheid. Rond 19:00 uur zal de DJ het volume flink omhoog draaien en er een ware boat party van maken. Nog een mooie bijkomstigheid: deze avond is volledig op onze kosten, zo kun je gebruik maken van de touringcar vanaf Groningen of Heerenveen en zijn de hapjes en drankjes voor onze rekening.

Wil jij je aan de ene kant oriënteren op een carrière binnen de overheid en de mogelijkheden daarin én aan de andere kant een super gezellige avond hebben met zo'n 300 tot 500 (young) professionals? Verzilver dan snel je golden ticket voor dit onvergetelijke evenement! Heb je een studiegenoot, vriend, vriendin, broer, zus, buurman of buurvrouw die dezelfde ambities heeft? Kom samen! Je kunt de link van deze pagina gemakkelijk met hem of haar delen, vervolgens kunnen zij zich ook registeren en kan het feest beginnen!

Afbeelding van Kenonz netwerk event x boat party

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen