Kunstroute Aalsmeer 2022 Open Inschrijving

Kunstroute Aalsmeer 2022 Open Inschrijving

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Locatie

Aalsmeer

Diverse locaties

1431AA Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten

De inschrijfperiode voor deelname aan de Kunstroute 2022 is gesloten. Mocht je toch nog willen meedoen, neem dan direct contact op met kunstroute@skca.nl. Dan kunnen we samen bekijken of er nog mogelijkheden zijn om alsnog mee te doen. Dat kunnen we op voorhand niet garanderen.

INSCHRIJFORMULIER OPEN INSCHRIJVING

Over dit evenement

De Kunstroute Aalsmeer vindt in 2022 plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september, steeds van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op ca. 20 bijzondere locaties zullen dan weer zo'n 100 beeldend kunstenaars exposeren met een grote verscheidenheid aan kunstvormen. Daarmee is de Kunstroute Aalsmeer het grootste kunstfestival van de regio dat ongetwijfeld weer duizenden kunstliefhebbers en gezelligheidzoekers op de been zal brengen.

Kunstenaars die niet zijn uitgenodigd om op een specifieke locatie te exposeren, kunnen zich t/m zondag 3 juli 2022 met dit inschrijfformulier aanmelden voor deelname.

Voor kunstenaars die voor de eerste keer deelnemen geldt dat hun werk zal worden getoetst door onze selectiecommissie. Dit en andere spelregels lees je in het Deelnamereglement op www.skca.nl. Lees dit goed. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord.

Delen met vrienden