Nieuwjaarsbijeenkomst PlasticsEurope en NRK

Nieuwjaarsbijeenkomst PlasticsEurope en NRK

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Berenschot Groep

Europalaan 40

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving

Op 19 januari organiseren PlasticsEurope Nederland en NRK hun gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst. Zij luiden het jaar in met de officiële lancering van “Rethink: een nieuwe kijk op kunststoffen en rubber”. U kunt onder het genot van een hapje en drankje bijpraten met de andere genodigden uit hun netwerk.

In Rethink trekken NRK, PlasticsEurope Nederland én de ledenbedrijven in de branche samen op. Aanleiding voor het initiatief is het feit dat het imago van onze industrie en onze producten steeds meer onder druk staan en we geregeld achter de feiten aanlopen als het gaat om maatschappelijke discussies, standpunten en beeldvorming. Het is moeilijk om als producent, verwerker of branchevereniging het juiste geluid te geven in deze discussies en om het beeld van plastic bij te stellen. Initiatief Rethink gaat de branche helpen het gesprek opnieuw aan te gaan en onze kennis en visie te delen.

Met Rethink krijgen alle leden ook de instrumenten in handen om hier concreet mee aan de slag te gaan. Denk aan een nieuwe Rethink website, factsheets, standpuntbepalingen, ondersteunende communicatiewijzer, beeldmateriaal en een video. Deze instrumenten helpen om het juiste verhaal van onze industrie uit te dragen.

Kijk voor meer informatie over Rethink in de flyer.

programma NieuwjaarsbijeenkomstDownload hier het volledige programma

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen