Gratis

Preventiemedewerker - Next Level (online training)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online-Training Preventiemedewerker - Next Level

Over dit evenement

Je bent al bekend met de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en Arbomeester en op zoek naar praktische tips en handvatten om een analyse uit te voeren. Na deze training weet je welke mensen je moet betrekken bij de uitvoering van een RI&E en ben je in staat deze succesvol af te ronden op jouw school.

De training is speciaal voor de preventiemedewerker die al de nodige kennis en ervaring op het gebied van Arbo heeft en juist wat verdieping zoekt.

Na deze training kan de training Arbomeester Starter op 28 september worden gevolgd.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Preventiemedewerker - Next Level (online training)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen