Gratis

Preventiemedewerker – Starter (online training)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online-training Preventiemedewerker – Starter

Over dit evenement

Als startende Preventiemedewerker heb je wellicht vragen over de invulling van jouw rol. En wil je misschien graag meer weten waarover het gaat als er wordt gesproken over de arbeidsomstandigheden op school of wat een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) betekent. Antwoord op deze en andere vragen krijg je in de online-training Preventiemedewerker Starter.

De training is uitermate geschikt voor de startende Preventiemedewerker die nog geen ervaring heeft met het maken van een RI&E en op zoek is naar basisinformatie. Na deze training kan de training Preventiemedewerker - Next Level worden gevolgd.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Preventiemedewerker – Starter (online training)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen