Scolisquad 2023 - evenement voor jongeren met scoliose

Venster Acties

Scolisquad 2023 - evenement voor jongeren met scoliose

Kom bij onze Scolisquad! Op zaterdag 24 juni 11:00-15:30 is er weer onze super gezellige bijeenkomst voor jongeren (14-30) met scoliose.

Door Stichting I love my back

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 24 jun. 2023 11:00 - 15:30 CEST

Locatie

Space to Create 90 Stationsplein 3511 ED Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

We nodigen je graag uit voor ons 5e Scolisquad evenement! Ben jij er dit jaar weer / wel bij?

Op zaterdag 24 juni van 11:00-15:30 komen we samen te Utrecht. Scolisquad 2023; het evenement voor jongeren en jong volwassenen met scoliose.

PROGRAMMA

  • 11:00-11:15 Binnenkomst
  • 11:15-11:25 Welkomstwoord
  • 11:30-13:00 Workshop 1
  • 13:00-13:45 Lunch
  • 14:45-15:15 Workshop 2
  • 15:30 Einde

VOOR WIE?

Met ons Scolisquad evenement richten we ons op de leeftijd 14-30 jaar. Ben je iets jonger of ouder? Stuur ons eerst even een bericht.

Of je nu geopereerd bent of niet. Je bent altijd welkom! We kijken ook of we degene met (vragen over) operatie samen kunnen brengen.

WORKSHOPS

  • Workshop met Rosalie
  • Workshop aquarel met Marion

Je zal deelnemen aan beide workshops. Bij het indelen van de groepen zullen we rekening houden van leeftijd en of je geopereerd bent of niet. Zo kan je de meeste aansluiting vinden in de groep. Mocht je zelf een andere voorkeur hebben, dan mag je ons dat altijd laten weten!

WORKSHOP met Rosalie

Hi! Ik ben Rosalie (29 jaar). Fijn dat je er (weer) bent en we elkaar gaan ontmoeten op het Scolisquad event. Ik ben zelfstandig coach bij Ask Roos en psycholoog.

Mijn leven kent verschillende stappen zoals in 2007 een scoliose operatie, afgestudeerd aan de academie voor musical theater, een carrière-switch gemaakt en inmiddels getrouwd met mijn lieve man en moeder van een tweeling (2,5 jaar). Ik weet als geen ander hoe uitdagend deze wereld soms kan zijn met scoliose en alles wat daarbij komt kijken.

Ik wil graag een open ruimte creëren waar iedereen zit comfortabel voelt, waarin we met elkaar kunnen verbinden, vragen gesteld kunnen worden en we kunnen praten over de gemeenschappelijke factor: scoliose. Ik kijk ernaar uit!

WORKSHOP aquarel met Marion

Hoi hoi, ik ben Marion Cremers. Een creatieveling uit het gezellige brabant die – per ongeluk – de wondere wereld van waterverf ontdekte en er een fulltime onderneming van maakte!

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Mijn missie is om iedereen te laten zien dat creativiteit geweldig is, dat iedereen dat kán! Dat leer ik je in mijn laagdrempelige waterverf cursussen.

Voor het Scolisquad evenement gaan we aan de slag met het zeepaardje. Zie je ook dat het een lichte scoliose heeft?

Er zijn beperkte plekken voor ons Scolisquad evenement. Dus reserveer alvast je plek!

De lunch verzorgen wij helemaal! Je gaat met wat leuke goodies naar huis en natuurlijk met mooie herinneringen en nieuwe vrienden 💛

Vragen? Stuur ons gerust een bericht.

Contactpersoon: Jana Spierings

evenement@ilovemyback.nl

En vergeet ons niet te volgen op Instagram @ilovemyback.nl

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting I love my back

Stichting I love my back startte in 2019 met het Scolisquad evenement! Elke laatste zaterdag van Juni is het International Scoliosis Awareness Day (ISAD) dus dat vieren wij samen.