€ 240,79

Seminar: succesvol werven van IT'ers anno 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam Science Tower

16 Marconistraat

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Al jaren zijn ICT’ers (in alle soorten en maten) één van moeilijkst te werven doelgroepen in Nederland (en daar buiten). Toch lukt het velen wel. Wat doen zij beter en anders, dan werkgevers die ‘achter het net vissen’? en hoe ontwikkelt de markt zich de komende jaren door. Wie zijn schaars en wie worden nog schaarser?

Op dinsdag 4 september organiseren Intelligence Group en Sterksen alweer de tweede editie van het seminar ''succesvol werven van IT'ers anno 2018''. Het uitgangspunt van dit seminar is het recent gepubliceerde paper 'IT Labour Market Monitor 2018' The Netherlands' die beide organisaties al drie jaar uitbrengen. Tijdens dit seminar delen IT-recruitment specialisten hun visie en best practices en zorgen zij voor inspirerende sessies waardoor je na afloop alle handvatten hebt om IT'ers succesvol te werven.


Het programma:

13.30 – Inloop
14.00 – Welkom door Paul Storimans, Sterksen


14.10 – De resultaten van de IT Labour Market Monitor 2018

Presentatie van de resultaten van de IT Labour Market Monitor 2018 door Eva van den Bemd, arbeidsmarktanalist bij Intelligence Group, waarin wordt stil gestaan bij de belangrijkste ontwikkelingen binnen de doelgroep IT: Wat gebeurt er in de markt? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Welke skills worden het meest gevraagd? Waar zit potentie om te werven in de schaarse markt? En veel meer..


14.35 – Vertaling van de data naar werving op de IT-markt

Paul Storimans reflecteert vanuit zijn IT, recruitment en RPO-expertise op de resultaten van de IT Labour Market Monitor 2018 en gaat daar met de zaal over in gesprek: Welke doelgroepen zijn nog wel te werven? En wie niet? Vissen we in de goede vijvers? Kiezen werkgevers de meest logische oplossingen? Hoe kun je conversie verhogen?


15.00 – Break


15.30 – Campagnematig werven op de IT markt (VONQ)

Er is momenteel een trend waar te nemen waarbij er steeds minder vacatures online worden opgesteld en werkgevers op andere manieren hun vacatures onder de aandacht proberen te brengen, bijvoorbeeld via social media campagnes. VONQ geeft vanuit haar recruitment marketing expertise advies hoe je IT'ers het beste kunt werven met smart campagnes.


16.00 – Trends en ideeën om (meer) IT’ers te werven

Geert-Jan Waasdorp neemt de zaal mee in de laatste arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentinsights & (tech)trends in het werven van IT talent: Hoe verras je de doelgroep echt? Waar heeft de doelgroep behoefte aan? Hoeveel weten we van een kandidaat? Hoe bereiken we de kandidaat die nu niet gevonden wordt? Hoe maak je het verschil in nationale en internationale recruitment?

Geert-Jan gaat het niet hebben over algemene (bla bla) trends, maar juist over concrete acties om morgen het verschil te maken om meer IT’ers aan te trekken. Daar zitten minimaal 3 nieuwe dingen tussen die je nog niet kende!


16.40 – Afronding en borrel


Wil je hier bij zijn?
Dat kan! Aanmelden voor dit seminar is nog mogelijk. Het seminar vindt op 4 september plaats in de Rotterdam Science Tower. Kosten zijn 199 euro (excl. BTW) en je kunt hier direct je ticket bemachtigen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam Science Tower

16 Marconistraat

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen