Verkoop beëindigd

Stamhuis Seminar 'Keep Challenging'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fermiweg 28

3542 CB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Langs deze weg nodigen wij u uit voor een bezoek aan het Stamhuis-'Keep Challenging'-Seminar op donderdagmiddag 31 augustus. Tijdens deze compleet verzorgde middag zal Iwan Spekenbrink, CEO van de succesvolle wielerploeg Team Sunweb, u een interessante presentatie geven over teamwork, samenwerken, presteren in de absolute top en het belang van innovaties in de wielersport.

Vervolgens zal Ron Rijkers van Stamhuis u bijpraten over de verbeteringen en innovaties die op dit moment bij Stamhuis worden doorgevoerd. Denk hierbij onder meer aan virtuele toepassingen zoals Virtual Reality, Augmented Reality, de hololens en de introductie van de speciale Stamhuis app. U zal gedurende het seminar merken dat topsport en winkelbouw veel meer raakvlakken hebben dan u ooit had verwacht!

Aan het einde van deze leerzame middag kunt u - mits u hiervoor wordt ingeloot - ook nog deelnemen aan een speciale Giant-Fietsclinic. Daarnaast zijn er diverse demonstraties die naadloos aansluiten op de verhalen van de eerder genoemde sprekers. Voor een (gezond) hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd!

Locatie: Stamhuis, Fermiweg 10, Utrecht
Datum en tijd: Donderdag 31 augustus van 15.00 uur tot 19.30 uur
Parkeergelegenheid voor de deur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fermiweg 28

3542 CB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen