Tekenworkshop (visueel communiceren) voor zelfsturende organisaties

Venster Acties

Tekenworkshop (visueel communiceren) voor zelfsturende organisaties

✍️ Werk je bij een zelfsturende organisatie? We leggen je uit hoe je tekeningen kunt gebruiken om zaken helder weer te geven.

Door Bord&Stift

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 14 apr. 2023 01:00 - 03:00 PDT

Locatie

Online

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

 • 2 uren
 • eTicket voor mobiel

👫 Voor wie is deze workshop?

Omdat Bord&Stift zich graag inzet voor organisaties die - net als wij - horizontaal zijn georganiseerd, organiseren wij deze tekenworkshop visueel communiceren. Speciaal voor mensen die werken bij een zelfsturende organisatie! Wil jij aan je collega's een nieuw idee snel en helder kunnen communiceren? Wil je op één lijn komen wat betreft de grotere onderwerpen in jullie organisatie? Wil je helder in kaart brengen hoe jullie georganiseerd zijn?

💬 Wat zeiden deelnemers over onze eerdere workshops

"Tijdens de training kwamen verschillende vormen van visueel denken aan bod en gingen we vooral zelf aan slag. Dit resulteerde in een ontzettend leerzame en inspirerende training."​
"Vorige week een online workshop visueel communiceren gedaan bij Bord&Stift. Was super leerzaam. Helder opgezet en ook online een hele gezellige sfeer. Ik heb genoeg handvatten gekregen om er direct zelf mee aan de slag te gaan."

💛 Waarom is visueel communiceren belangrijk?

Bij complexe onderwerpen is het verleidelijk om heel veel woorden te gebruiken. Maar vaak zeggen een paar beelden veel meer. Tekenen verbetert de communicatie. Een onderwerp visueel maken dwingt je namelijk om concreet te worden. Het zorgt ervoor dat je het echt over hetzelfde hebt met z’n allen.

🏄‍♀️ Wat gaan we doen?

 • Veel zelf oefenen en tekenen
 • Het gebruik van vormen onder de knie krijgen
 • Leer hoe je door houding van simpele poppetjes veel kunt vertellen
 • Aandacht voor totaalindeling van een visuele plaat

🌱 Waarom zou ik meedoen aan deze workshop?

De workshop is geschikt als je benieuwd bent naar hoe visuele communicatie jou kan helpen in jouw werk in de zorg. Tijdens de workshop geven wij je de tools in hadden zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

💚 En waarom is Bord&Stift eigenlijk geschikt om deze workshop te geven?

Terechte vraag! Eerlijk is eerlijk, naast Bord&Stift zijn er een hoop andere bedrijven die óók heel goede workshops geven in visueel communiceren, dus als je voor een ander kiest, no hard feelings. Waar wij goed in zijn:

 • De workshop heel toegankelijk maken. Iedereen kan tekenen! (zelfs al denken mensen dat zij écht niet kunnen tekenen, het lukt ons altijd om mensen de basis te leren van visueel communiceren)
 • Persoonlijke aandacht: tijdens de workshops kijken we ook naar de tekeningen die je tijdens de workshopoefeningen maakt
 • Heel functioneel tekenen. Onze expertise met het hele bedrijf is complexe zaken simpel uitleggen, die filosofie nemen we ook mee in de tekenworkshop.

🙋 Ik wil graag een collega meenemen naar de workshop, kan dat?

Ja zeker! Dat raden we zelfs aan, dan kun je namelijk samen reflecteren op de workshop en de opgedane kennis meteen toepassen in jullie organisatie. Daarom mag je een collega meenemen voor 50% korting. Vul de code 'COLLEGA' in bij aanschaf van het tweede ticket en de korting wordt automatisch verrekend.

📅 Ik kan niet op deze datum, maar ik wil wel graag meedoen, wat nu?

Aiii jammer, we gaan je missen! Grofweg zijn er dan twee opties

 1. Check onze andere workshopdata (misschien wordt deze workshop nog een keer gegeven)
 2. We kunnen de workshop ook in-house bij jullie organisatie geven. Stuur ons een mailtje via contact@bordenstift.nl. N.B. Deze openbare online workshop is voor een speciale prijs waar we als Bord&Stift niks op verdienen (maar graag doen omdat we het leuk en belangrijk vinden!). Een workshop bij jullie organisatie in-house zal dus wat duurder zijn, voor de prijzen check: www.bordenstift.nl/diensten/workshop-tekenen/.

Over de organisator

Georganiseerd door
Bord&Stift

Bord&Stift gelooft in de kracht en schoonheid van eenvoud. Met onze whiteboardfilmpjes maken wij de complexe wereld begrijpelijk voor iedereen.

Wij willen met onze expertise een katalysator zijn voor positieve verandering in de wereld.

Wij faciliteren verbinding door te zoeken naar ieders verhaal, hoe complex dan ook, menselijkheid voorop te stellen en de kracht van visuele communicatie in te zetten.

Wij zijn horizontaal georganiseerd. Dit betekent dat iedereen bij Bord&Stift gelijkwaardig is en de vrijheid heeft om zichzelf en zijn of haar ideeën maximaal te ontwikkelen. We hebben geen managers, iedereen is de baas.

Wij willen organisaties helpen die de wereld een stukje mooier maken dus werken wij voor de volgende sectoren:

 • Zorg & Welzijn
 • Onderwijs
 • Duurzaamheid
 • Sociaal-maatschappelijk
 • Horizontaal
€ 50